Šta je novo?

Periferni uređaji Који бежични миш?

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.
Učlanjen(a)
19.07.2020
Poena
585
Moja oprema  
Laptop
Asus zephyrus g14
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra
Pametni uređaji
Huawei GT3 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Треба ми бежични миш, да је клик што тиши је отприлике једини захтев пошто ме и даље добро служи неки гејминг миш из 2010🙂. Ово ми треба за посао тако да је компактан и тих је најбитније, ако је могуће ценовно 4 - 6 хиљада, ако има у домаћим радњама или КП....
Хвала свима на помоћи унапред, пошто хардвер и периферне уређаје не пратим предуго.

Rešenje
Logitech M650L. Vodi racuna da ima 650 i 650L (Large) koji je veci, meni taj vise odgovara. Takodje mislim da ima za levoruke i desnjake
Ima bt i 2.4ghz konekciju, pa moze na 2 racunara npr.

Ovaj je isto tih, cak je i bolje resen izbog konekcije (bt/recevier) ali mi je brzo crkao levi klik, mozda je do mog primerka:

Oba imaju bocne tastere, za razliku od M240 i M330 ako ti je to bitno
Logitech M650L. Vodi racuna da ima 650 i 650L (Large) koji je veci, meni taj vise odgovara. Takodje mislim da ima za levoruke i desnjake
Ima bt i 2.4ghz konekciju, pa moze na 2 racunara npr.

Ovaj je isto tih, cak je i bolje resen izbog konekcije (bt/recevier) ali mi je brzo crkao levi klik, mozda je do mog primerka:

Oba imaju bocne tastere, za razliku od M240 i M330 ako ti je to bitno

Potraži šta ti je najjeftinije kod nas sa PAW 3950 ili 3395 čipom. Ima ih od više proizvođača, mi familijarno koristimo Ajazz razne, ali tu ima masa vrlo sličnih jeftinih miševa od 2500din (KP) pa naviše.

Logitech m705 marathon.
Kolega ima, bas je ergonomski i ima i side klikove na scroll-u.
Ima cak i free scroll koji dosta podseca na infinite scroll na mom mx-u

Moze da se poveze na logi options pa da se customizuje.

Mene mnogo podseca na moj mx master 4 iskreno.
Ja imam velike sake i meni je udoban, ali je svakako malo manji od mx mastera.

Ima za 3000 da se uzme trenutno vidi na e ponudi.

Nekako je i stamen ceo. Baterije obicne, kad crknu bacis i cao, ne mora mis u djubre.

M705 nije silent, imam i njega već 5-6 god. Što se tiče kvaliteta nemam zamerku, dva puta ga je klinac ubacio u akvarijum i još je ziv 😂

Dobar mis, ali se čuje klik. M650l je dobra altetnativa

Хвала на препорукама, искрено све сам прелистао и претражио од овога што је препоручено у теми, избор је спао на M650L и M850L. Проблем што га нема на стању у неким од локалних радњи код мене, али сутра ћу поручити да ми доставе или 650 или 850, свиђа ми се бели,иде ми фино уз лаптоп🙂. Јављам шта је стигло на крају и утиске, али на прву ми се већ свиђају ови Лоџитек и отприлике нема тиших од њих.

Ajazz је већ препоручио колега @nidza ,гледао сам и њега. Одлично делује, али свети чет GPT каже да је лоџитек иразито тиши од њега, тако да је аутоматски превагнуло на M850 L. Поручен је и стиже сутра.

IMG20260923152754.webp
Стигао данас. Први утисци да је одличан, за рад права милина користити. Клик тих и мекан, баш оно што сам тражио, у руци(бар мојој) лежи одлично, пошто сам навикао на веће и теже мишеве, мањи ми не леже уопште пошто имам већу шаку. Точкић такође прецизан и квалитетан.

Nazad
Vrh Dno