Nikbos
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.10.2013
- Poena
- 195
Moja oprema
- CPU & Cooler
- X4 955 HyperX 212 Grizzly Conductonaut
- GPU
- Nvidia 960
- Kućište
- MS Black Widow
- Miš & tastatura
- Tvrd rad TRKeyboard TRK1
- Ostale periferije
- G604
- Laptop
- Thinkpad T480s Macbook 14 M1 Pro
- Tablet
- Onyx Boox Page
- Mobilni telefon
- Huawei Nova 13
- Pristup internetu
- Kablovski internet
најједноставније решење инсталирати вибер Смеће на компјутеру, ради одлично и на линуксу, а на телефону га обришеш.Postoji ova diskusija vec negde na forumu, mozda bas stranu iza u ovoj temi i ja sam prvi rekao da nije moguce napustiti viber upravo zbog dece, vrtica, roditeljskih grupa, raznih majstora...
Moja poenta je da se viber ne koristi tamo gde ne mora. Ako ti se drugar javi, kazes mu da to ne radi preko vibera. Garantujem da ce apsolutna vecina da poslusa i da shvati poentu, a siguran sam i da vecina sama izbegava. Ostaje ekipa koja koristi viber, ali su u manjini, ne moras da se bijes sa vetrenjacama i menjas ceo svet. Kada se broj konverzacija smanji i kada samo povremeno dobijes neku poruku, nista od bljuvotina nema znacaj. Meni sada samo stizu kurirske poruke i par promocija od nekih radnji. Van toga 3-4 osobe. Stanodavac mi salje poruke na viber i to je redovno, a poslednja poruka van toga je 04.06. Ne znam za reklame, za nove funkcije jer ne koristim.
To sto ce proces trajati dugo, ne znaci da ne treba ni da pocnes. Probaj samo, reci narednoj osobi da te kontaktira na whatsapp.
Ako pomenes telegram, ispominjace ti celu familiju.