Ovo kao onaj u "Pričama iz radionice" 😁😁Pozdrav,u fazi smo konverzije u kamper.Pogledajte prilog 549632Pogledajte prilog 549633Pogledajte prilog 549635
Stigao je danas ormar i malo je reci da sam zadovoljan. Ne znam sto mi je ostalo u glavi da je manji jer sam ga video izlozenog u dnevnoj sobi Arpenaz 4.1 Fresh & Black ali poprilicno je visok. Video sam tek posle negativne ocene i zalbe da je ormar padao jer se savije na spoju obrnutog slova Y. Sto mi mozda i ima logike kada je preopterecen i duze vreme koriscen jer se ta plastika verovatno izjede. Probao sam da ga nagnem vise puta i bas je stabilan. Da bi pao napred ili nazad potrebno je bas da se jace gurne. Za svaki slucaj cu napraviti dve plasticne caure da ta sipka bude jos vise fiksna pa da izbegnem moguca prevrtanja u satoru. Police su odlicnog kvaliteta (iako su neki pisali da su od kartona i veoma mekane) i kao od neke plastike presvucene tom sarenom folijom.![]()
Sklopivi kompaktan ormar za kampovanje XL - Comfort
Sa policama, plakarom i džepovima za odlaganje, ovaj sklopivi ormar pruža optimalan prostor za skladištenje za stvari u kampu.www.decathlon.rs
Jos jedan dan je na akciji i ponovo moze da se poruci posle duzeg vremena. Video sam ga uzivo u Ceskom Dekatlonu i znatno je bolji nego onaj jeftiniji sa samo 3 police. Jeste glomazniji ali ima i mesta za duks, jaknu i sve ostale stvari kada se ide na vise dana. Narucio sam ga jer mi je letos promakao ispred nosa, a dosadilo mi je da stalno otvaram i zatvaram kofer i trazim stvari svaki dan kada mi nesto sitno zatreba. Narocito prosli mesec kada sam kampovao pa imao problem sa mravima.
Baš je super. Jedva čekam da vidim napredak.Pozdrav,u fazi smo konverzije u kamper.Pogledajte prilog 549632Pogledajte prilog 549633Pogledajte prilog 549634Pogledajte prilog 549635
Motor je 2.0 benzin plin.benzin za sad ne radi,to bi trebalo da resavam sledece.ugradjena multimedia ovih dana.u planu je zamena frizidera .trenutni amonijacni da se zameni kompresorskim.uz multimediu sam dobio i kameru pa i to treba da montiram,u plani je i centralna brava ....Baš je super. Jedva čekam da vidim napredak.
Koji je motor u pitanju, koje su dimenzije vozila, da li imaš neki nacrt za dalju prepravku?
Baš bih voleo da vidim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari