,

Kupio sam aku bušilica-odvijač PBSPA 12 E4. Probao sam je odmah na parkingu. Nažalost ima problem koji je poznat od ranije (link) a to je da kvačilo ne radi posle 17. brzine. A vala ni prihvat mi se nije čini posebno centriran. Odmah sam je vratio.Ima li nesto za preporuku od ovih 12V alata koji krecu u cetvrtak ? Mislio sam da kupim PBHA 12 B1, malih je dimenzija a cini se da fino moze da radi sa 5-10mm burgijama u zidu, pa i 12mm ako je potrebno. Ugaone brusilice nema, ali bice renovator PPMFWA 12 B2.
Pogledajte prilog 554060 Pogledajte prilog 554061

Bolji je 20V ali je i ~0.5kg tezi.Zanima me ima li direktnih poredjenja izmedju njihovih 12v i 18v alata, snaga, trajanje baterije... Jedino gde vidim 12v primenu su male srafilice za brzinske kucne poslove, sve ostalo bih uvek na 18v ili cak struja za ozbiljnije radove, neko jace stemanje betona i slicno.
imam oba, i svasta su pozavrsavali. Preporuka ko hoce kompaktno. Posebno udarni odvijac mi se dopada.Da li vrede ovi udarni odvijači na 12V, jel' ima ko iskustva? Za sporadične kućne primene, ništa profi. Inače se retko pojavljuje taj alat na 12V, ovo moguće da je neka nova verzija u odnosu na poslednji put kada je bilo u ponudi.
Kida, bukvalno su ga uradili premijum. Imam ga nekolilo dana vecNe znam ni sam zašto, al' kupio sam danas ovo. Deluje interesantno...Pogledajte prilog 554439
Moje mišljenje je da vredi, kompaktan sa solidnom količinom snage ali ako pod kućnom primenom podrazumevaš odvrtanje zapeklih zarđalih šrafova sa kombajna ili traktora koje je pre toga neko pretegao sa udarnim od 1000+ Nm, onda ćeš se razočarati u upotrebljivost istog. Baterija od 4 ili 5ah mu više odgovara nego li ona od npr 2ah.Da li vrede ovi udarni odvijači na 12V, jel' ima ko iskustva? Za sporadične kućne primene, ništa profi. Inače se retko pojavljuje taj alat na 12V, ovo moguće da je neka nova verzija u odnosu na poslednji put kada je bilo u ponudi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari