Šta je novo?

Postavite slike sa kamere vaseg mobilnog telefona (Procitati prvi post u temi)

Blur je baš uočljivo veštački.

Jeste jednostavno ako je dodir prsta jači od algoritma kamere. Ovde nije bio jači.

Ne razumem.
Zar postoji varijanta da ne fokusira na mesto na koje dodirnemo?

Nego, znam da mnogi ne koriste mogućnost da fokusiraju manuelno, nego samo slikaju na automatici skroz.
Zato ih podsećam da mogu, jer mnogi zaborave, iako znaju da ima.

Super slike generalno sa tim Oppo Find X9 Ultra. Rado bih ga posedovao. Nego nekada džabe i najbolja oprema ako se čovek ne kreće u potrazi za motivima i ne putuje na sva ta lepa mesta, mora, gradove... Zanima me kako ti se čini Zlatibor sada u 2026? Poslednji put sam bio 2001. Sigurno se dosta promenilo...

Super slike generalno sa tim Oppo Find X9 Ultra. Rado bih ga posedovao. Nego nekada džabe i najbolja oprema ako se čovek ne kreće u potrazi za motivima i ne putuje na sva ta lepa mesta, mora, gradove... Zanima me kako ti se čini Zlatibor sada u 2026? Poslednji put sam bio 2001. Sigurno se dosta promenilo...
Савим фино за неколико дана одмора, не бих препоручио на дуже од 3 дана и чим се макне ван центра лепо је. Мене лично опусти кад одем на дан или два преко викенда. Више би ми било напор.

Ove kolege sa pregotivnim fotkama iz Grčke, blago vama, samo izravnjajte liniju horizonta koja je vidi da curi u jednu stranu jer more je najbolja libela i fotografije će biti još bolje.

Nazad
Vrh Dno