Šta je novo?

Apple TV+

Evo sve sam probao. Dođem na apple tv preko chrome kaže uplati icloud za 0.99 evra i vrti kružić non stop. Probao preko mobilnog kaže greška. Znači ne idem na icloud nego apple tv ali ne pomaže

Evo i ja gledam zašto uopste ista rade preko iCloud app ili posebne stranice.

Direktno na tv.apple.com/rs je moguće otvoriti Apple nalog.

Upravo tako, odeš na tv.apple.com i kreiraš nalog. Simple as that.

Probaj drugi browser, meni se Edge isto tako ponašao, a Firefox odradio sve kako treba.

Proradilo. Nije htelo preko windowsa, našao sam da se to dešava. Onda sam ponovio preko apple tv stranice na android telefonu. odbilo mi je plaćanje prvi put, ponovio sam i drugi put je uspelo. Hvala svima na pomoći, malo je čudno da za registraciju icloud ideš na apple tv stranicu a ne icloud ali tako je kako je.

W
Iskopao iz ormana prastari Ipad Air i iskrivljeni punjač, napunio bateriju tableta i platio evro za +.
Sve proradilo kad sam se obsetio da promenim adresu sa hrvatske na srpsku jer tako je nekad moralo.
Radi na Xiaomi Boxu i na Windowsu.

Ja uspeo da završim u roku od 2 min.S tim sto mi je Apple tv srpski a Apple Music turski.😆 Nego,ima li šta uopšte prevod na našem jeziku?I hvala ljudima iz Apple_a pošto nas rangiraju sa Nepalcima i ostalim siromašnim zemljama.🤣 Trebalo bi i ostali da se ugledaju na njih.Na LG TV mi ne podržava dok na Mi Boxu radi pa sam tamo instalirao

Ja sam uspeo da se pretplatim preko Egde-a, Chrome mi je pravio probleme. Morao sam da sacekam da prodje 24h da bi mi poslao kod za verifikaciju preko telefona, izgleda da ima ogranicenje koliko puta dnevno moze da se salje taj kod. Da li neko zna nacin kako da iskljucim tu dvofaktorsku autentifikaciju? Prilicno me smara kada mi za svaki browser i za svaki ulazak u podesavanja trazi verifikaciju iako sam vec bio ulogovan u tom browseru.

Ja sam uspeo da se pretplatim preko Egde-a, Chrome mi je pravio probleme. Morao sam da sacekam da prodje 24h da bi mi poslao kod za verifikaciju preko telefona, izgleda da ima ogranicenje koliko puta dnevno moze da se salje taj kod. Da li neko zna nacin kako da iskljucim tu dvofaktorsku autentifikaciju? Prilicno me smara kada mi za svaki browser i za svaki ulazak u podesavanja trazi verifikaciju iako sam vec bio ulogovan u tom browseru.
koliko sam čitao ne može

Evo i ja sam imao problema juce i danas kada sam pokusao preko bravea/firefoxa i na preporuku kolege sam probao edge ,radilo isprve. Nalog nikad nije bio prvobitno aktiviran preko apple uredjaja

Epilog za tizen, cimnem ja Samsung chat podršku i lik mi ladno predlaže da promenim region i restartujem Smart Hub. Rekoh mu da neću, nego pišem da vidim kad ćete je ubaciti u srpski store, na šta me on opet uputi na mobilnu aplikaciju samsung members i kao tamo da im pišem... Kao tu odgovaraju za 24/48 sata... A ja mislio podrška za kurirske službe nesposobna...

Epilog za tizen, cimnem ja Samsung chat podršku i lik mi ladno predlaže da promenim region i restartujem Smart Hub. Rekoh mu da neću, nego pišem da vidim kad ćete je ubaciti u srpski store, na šta me on opet uputi na mobilnu aplikaciju samsung members i kao tamo da im pišem... Kao tu odgovaraju za 24/48 sata... A ja mislio podrška za kurirske službe nesposobna...

Kroz Members app je lokalna podrška. Sve stvari tipa lokalne promocije itd. Sada pitanje je koliko oni imaju veze sa sertifikacijom aplikacije na Tizen-u... Pod uslovom da je Apple zapravo i objavio app, pa je na nekom kao čekanju.

Evo i ja sad probao preko Edge i hoće, prošlo. Izgleda da je sve ovo još u povoju za naše tržište, pa zeza dok ispeglaju stvari.

Instalirao aplikaciju na TCL tvu. Zena ima iphone sa 2tb cloudom placenim. Pri prvom pokretanju skenirao QR kod i ulogovao se bez problema. Medjutim nista ne moze da se pusti, trazi da se plati. Da li mozda nije problem sto zena ima USA nalog?

Ne moze familija biti iz razlicitih zemalja. Seljenje ili otvaranje novog,na Srbiju.

Nazad
Vrh Dno