Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Danas me zovu komsije/klinci hoce da kupe Gta V na nekom snizenju, i odbija karticu, mastercard je, sta se desava, obicno su igrali besplatne igrice, neke kupili a neke nece kao? Nalog je na UK ja bih rekao

Nema veze sto je mc, nekad bude i do banke. Najsigurnije je otici na neki sajt tipa g2a i kupiti vaucer na 15,20 funti. Cini mi se da je odnos 1:1

Danas me zovu komsije/klinci hoce da kupe Gta V na nekom snizenju, i odbija karticu, mastercard je, sta se desava, obicno su igrali besplatne igrice, neke kupili a neke nece kao? Nalog je na UK ja bih rekao
Ako misle direct preko konzole u Srbiji, karticom neće moći

Ne znam na sta mislis pod "ban konzole", ali generalno ne bi trebalo da se banuju nalozi, jer je sharing funkcija omogucena od strane sonija.
E sad, jedino ako prodavac nesto mulja sa nalozima, pa to baci neki red flag soniju.
Upravo tako.
Ja sam imao Cyberpunk2077 na deljenom nalogu.
I prilično je korektan bio prodavac.
Međutim, jednom je na grupi pustio opskurnu poruku da Sony, kao provera nesto i nestade nalog.
E sad...moj nalog je jmao naziv Masterigre_250.
Moguće je da takvi upadaju Soniju u oči...kad neko otvara stotine naloga sa jedne ip adrese...a onda ga 3 različite koriste 🤷

Ako je samo nestao, onda je menjano nešto na nalogu.
Ako je banovan, prilikom logovanja se pojavi poruka da je nalog banovan, tako da ta "Sony provera" i ne pije vodu, možda i grešim.

Upravo tako.
Ja sam imao Cyberpunk2077 na deljenom nalogu.
I prilično je korektan bio prodavac.
Međutim, jednom je na grupi pustio opskurnu poruku da Sony, kao provera nesto i nestade nalog.
E sad...moj nalog je jmao naziv Masterigre_250.
Moguće je da takvi upadaju Soniju u oči...kad neko otvara stotine naloga sa jedne ip adrese...a onda ga 3 različite koriste 🤷
Samo to što "Sony nešto proverava" nije tvoj problem. Prodavac bi trebao da ti obezbedi da nesmetano koristiš to što si platio. Mislim, on je formirao cenu i nudio da proda, nisi ti njega jurio da ti proda jeftinije. Zato ja batalim te varijante, ipak najviše verujem sebi 😅

Ma ko zna sta je muljao, mozda je uradio chargeback, mozda je kupovao kradenom karticom, moze da bude dosta razloga.

Ima nas gomila koji godinama kupujemo naloge, delimo na gost / nosilac, razmenjujemo i prodajemo kad predjemo. Nikad ni jedan problem nisam imao a imam konzolu 5 godina..

Nazad
Vrh Dno