Ne znam na sta mislis pod "ban konzole", ali generalno ne bi trebalo da se banuju nalozi, jer je sharing funkcija omogucena od strane sonija.Da li to može da izazove ban konzole ?
Ako misle direct preko konzole u Srbiji, karticom neće moćiDanas me zovu komsije/klinci hoce da kupe Gta V na nekom snizenju, i odbija karticu, mastercard je, sta se desava, obicno su igrali besplatne igrice, neke kupili a neke nece kao? Nalog je na UK ja bih rekao
Upravo tako.Ne znam na sta mislis pod "ban konzole", ali generalno ne bi trebalo da se banuju nalozi, jer je sharing funkcija omogucena od strane sonija.
E sad, jedino ako prodavac nesto mulja sa nalozima, pa to baci neki red flag soniju.
Samo to što "Sony nešto proverava" nije tvoj problem. Prodavac bi trebao da ti obezbedi da nesmetano koristiš to što si platio. Mislim, on je formirao cenu i nudio da proda, nisi ti njega jurio da ti proda jeftinije. Zato ja batalim te varijante, ipak najviše verujem sebi 😅Upravo tako.
Ja sam imao Cyberpunk2077 na deljenom nalogu.
I prilično je korektan bio prodavac.
Međutim, jednom je na grupi pustio opskurnu poruku da Sony, kao provera nesto i nestade nalog.
E sad...moj nalog je jmao naziv Masterigre_250.
Moguće je da takvi upadaju Soniju u oči...kad neko otvara stotine naloga sa jedne ip adrese...a onda ga 3 različite koriste 🤷
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari