Zekazz
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2022
- Poena
- 75
Sasvim je ok, moze li da se poruci za Srbiju?Pogledajte prilog 553591 Šta mislite, jel ovo okej cena za X300 pro ?
Sasvim je ok, moze li da se poruci za Srbiju?Pogledajte prilog 553591 Šta mislite, jel ovo okej cena za X300 pro ?
Nisam siguran, ja sam planirao da mi donesu prijatelji iz inostranstvaSasvim je ok, moze li da se poruci za Srbiju?
Najavljene priče polako postaju realnost. Ukoliko hardver krene u nazad ( kao što jeste kod mnogih), a cena u napred, definitivno je najpametniji i najbolji izbor uzeti nešto iz 2025-26 i čekati dalje.![]()
Vivo X300 Ultra gets a price hike in China, and the Vivo X500 series may cost more too
Vivo raised the price of every Vivo X300 Ultra version in China by $300, and the Vivo X500 series launching September 21 may cost more.www.gizmochina.com
I Kinezi su odlepili i krenuli da poskupljuju starije modele. Treba sačekati da ova kriza prestane makar to značilo ostati na trenutnom mobu 3,4 godine.
Ne znam zašto mnogi misle da će se ova globalna kriza (politička, ratna, ekonomska, kriza sa RAM i ostalim memorijama i generalno sve skupljim hardverom) završiti za 2-3-4 godine, pa ćemo kao opet moći da kupujemo telefone, kompove, hardver i razne gedžete po ''starim'' cenama. Bukvalno će sve biti samo gore, nepovoljnije, skuplje, posebno jer Ai ludilu nema kraja, za 5 godina će i prigradska plemena svih zaostalih kontinenata koristiti Ai 😀![]()
Vivo X300 Ultra gets a price hike in China, and the Vivo X500 series may cost more too
Vivo raised the price of every Vivo X300 Ultra version in China by $300, and the Vivo X500 series launching September 21 may cost more.www.gizmochina.com
I Kinezi su odlepili i krenuli da poskupljuju starije modele. Treba sačekati da ova kriza prestane makar to značilo ostati na trenutnom mobu 3,4 godine.
Kao što su se cene kvadrata krenule da padaju, tako će krenuti da padaju i cene hardvera ( šala ).Ne znam zašto mnogi misle da će se ova globalna kriza (politička, ratna, ekonomska, kriza sa RAM i ostalim memorijama i generalno sve skupljim hardverom) završiti za 2-3-4 godine, pa ćemo kao opet moći da kupujemo telefone, kompove, hardver i razne gedžete po ''starim'' cenama. Bukvalno će sve biti samo gore, nepovoljnije, skuplje, posebno jer Ai ludilu nema kraja, za 5 godina će i prigradska plemena svih zaostalih kontinenata koristiti Ai 😀
Što se telefona tiče, uvek najbolje rešenje je kupiti aktuelni flagship po izboru, ali na kraju godine kad mu padne cena, ili dogodine kad izađe novi Pro/Ultra model. I koristiti bar sledeće 2-3 godine i to je to, ionako nema tu više nekih epskih pomaka kao nekada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari