Ajde da opalim i taj prigovor.Ovaj problem je postojao već u beti, prijavio ga je @djtiestoja, ali nije jedini pogođen, a opet ima mnogih kojima radi kako treba. Iz banke mu nisu pomogli, ali nije ni pisao zvaničan prigovor, samo je zvao kontakt centar. Zato im vi drugi pišite, a ni za njega nije kasno, pa će valjda rešiti. Najbolje im pišite preko veb-aplikacije ako ne možete preko mobilne.
Поштовани,
Захваљујемо Вам се на писму којим сте нам се обратили.
Пошаљите нам слику екрана са свим видљивим подацима са наведеном грешком да проверимо.
Mislim da ne bi trebalo da ima smetnje i da mogu da promene tip računa na Račun plus. Stari sistem je predviđao promenu računa i paketa, što implicira da verovatno nema problema ni na novom.
Poštovani,
Detektovali smo problem i radimo na rešavanju.
Do tada možete koristiti i standardno plaćanje.
Verovatno je povezano, broj nekoga ko ima mogućnost da opet ubije nove rezervacije, te spremi račun za gašenje. Držim svakako palčeve da uspe iz prve!ali da pre toga se javim na određeni broj mobilnog telefona.
U međuvremenu se danas večno uvećavajuća rezervacija ponovo pojavila sa 0,01 EUR. 🤣
Verovatno je povezano, broj nekoga ko ima mogućnost da opet ubije nove rezervacije, te spremi račun za gašenje. Držim svakako palčeve da uspe iz prve!
Ako nisi dobio odgovor, dobio sam ja.
A šta podrazumevaju pod standardnim plaćanjem? Preko veba? Svakako je čudan termin, ali dobro...Evo odgovora na mail.
Verovatno pao sistem krenuli svi da provere stanje na racunu.😂Meni izbacuje Mrezna greska na aplikaciji ne mogu da se ulogujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari