Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Pa moras da znas svoj PD, tj. razmak izmedju zenica, to imas gde ti pise dioptrija na receptu i to uneses i tako ti odrade stakla...

• Like
Reagovanja: G17
Stigao mi neki skin sa miša, koštao 1.5$, Bex tražio naplatu 51 dinar. Međutim, kako nikog nije bilo kod kuće, lik mi kaže, e batice, stavljam ti u sanduče, da se ne cimaš do magacina za čitavih 50 dinara 🙂

Nisam oko tri meseca ništa poručivao sa Alija i 5.septembra poručim neke stvari. Sve što je išlo kao Standard spakovali su zajedno, a jedna štaka jeišla posebno kao Saver. Sve je stiglo juče. Ova Savet preko Bexa. Koštala je oko $4.5,a bex je uzeo 23 dinara (tačnije nije ih ni uzeo, samo mi dao paket). Za ovu drugu ukupan iznos je bio $14,89, a pošta mi je uzela 299 dinara. To je samo PDV, nema onih 200 za otvaranje.

Nisam oko tri meseca ništa poručivao sa Alija i 5.septembra poručim neke stvari. Sve što je išlo kao Standard spakovali su zajedno, a jedna štaka jeišla posebno kao Saver. Sve je stiglo juče. Ova Savet preko Bexa. Koštala je oko $4.5,a bex je uzeo 23 dinara (tačnije nije ih ni uzeo, samo mi dao paket). Za ovu drugu ukupan iznos je bio $14,89, a pošta mi je uzela 299 dinara. To je samo PDV, nema onih 200 za otvaranje.
Ja danas podigao u Bex nešto sa Alija, trebalo 2 dinala da se plati, ja častio 5. Kaže da ubacim u kutiju za bakšiš, ne šalju metal.

• Funny
Reagovanja: G17
Sad malo silazim sa teme, ja imam nalaz kada sam kupovao naočare u Srbiji, ali za Pupillary Distance mi nisu napisali verovatno kada sam gledao kroz ono, već su nacrtali na staklima kad sam probao naočare, kako ovo mogu da znam ili moram da zalažem negde pregled? 10-12x skuplje nego na AE i sa strane mi je napuklo parče plastike pa su dosta labave ako se sagnem

Haha kako bre crtali, pa mora kad ti izmeri da zabelezi, to se ne menja ako menjaš naocare, a i bio je red da ti da neki papir... Idi u bilo koju optiku koja ima pregled, izmerice ti za 2 min...

Nazad
Vrh Dno