Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Pa moras da znas svoj PD, tj. razmak izmedju zenica, to imas gde ti pise dioptrija na receptu i to uneses i tako ti odrade stakla...

• Like
Reagovanja: G17
Stigao mi neki skin sa miša, koštao 1.5$, Bex tražio naplatu 51 dinar. Međutim, kako nikog nije bilo kod kuće, lik mi kaže, e batice, stavljam ti u sanduče, da se ne cimaš do magacina za čitavih 50 dinara 🙂

Nisam oko tri meseca ništa poručivao sa Alija i 5.septembra poručim neke stvari. Sve što je išlo kao Standard spakovali su zajedno, a jedna štaka jeišla posebno kao Saver. Sve je stiglo juče. Ova Savet preko Bexa. Koštala je oko $4.5,a bex je uzeo 23 dinara (tačnije nije ih ni uzeo, samo mi dao paket). Za ovu drugu ukupan iznos je bio $14,89, a pošta mi je uzela 299 dinara. To je samo PDV, nema onih 200 za otvaranje.

Nisam oko tri meseca ništa poručivao sa Alija i 5.septembra poručim neke stvari. Sve što je išlo kao Standard spakovali su zajedno, a jedna štaka jeišla posebno kao Saver. Sve je stiglo juče. Ova Savet preko Bexa. Koštala je oko $4.5,a bex je uzeo 23 dinara (tačnije nije ih ni uzeo, samo mi dao paket). Za ovu drugu ukupan iznos je bio $14,89, a pošta mi je uzela 299 dinara. To je samo PDV, nema onih 200 za otvaranje.
Ja danas podigao u Bex nešto sa Alija, trebalo 2 dinala da se plati, ja častio 5. Kaže da ubacim u kutiju za bakšiš, ne šalju metal.

• Funny
Reagovanja: G17
Nazad
Vrh Dno