qryak
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.09.2015
- Poena
- 385
Bio je i Bekele drugi u Londonu 2024. u Anta patikama.Počelo je sa kineskim patikama na postoljima
A imaš i Berlin 2022 treće mesto Abate u Li Ning.
Bio je i Bekele drugi u Londonu 2024. u Anta patikama.Počelo je sa kineskim patikama na postoljima
Imaju oni AliExpress ali nemam ja. 😂svi imaju na Aliexpress official stores, nema potrebe ceprkati po Temu
Taj model je bio dosta popularan. Ne znam da li si gledao recenzije. Evo ti jedna recenzija nakon 200 km.
ja sam skoro upecao frebuds pro 5 od nekog sto je dobio iz yetela, isto super prilika 🙂Pogledajte prilog 553963
Huawei Freearc u Yettelu 7000 za keš. Neverovatne slušalice za smešne pare.
Vredi li sta taj ANC na premium modelima?ja sam skoro upecao frebuds pro 5 od nekog sto je dobio iz yetela, isto super prilika 🙂
Meni su te bubice super za trcanje/bicikli/posao.Vredi li sta taj ANC na premium modelima?
Ja nosim JBL Free 2 i Soundcore A20i, nemaju ANC, imam i Soundcore Q20i sa ANC ali mnogo mi je vruće sa njima kad trčim
Razmišljam uzeti uz patike sa Taobao Soundcore Aerofit 2, probao sam ih mogu solidno da se podese ali bojim da bi mi spadale jer imam nenormalno mekane uši ko pihtije 🤣
AeroFit 2 su oko 40-45€ na Taobao, kod nas preko 100, radnje i po 150 neke boje

Da. Baš mi dođe kao neka terapijaNisi. Više ne koristim slušalice nego što ih koristim.
Koristim trčanje da isključim mozak, između ostalog.
Koliko je bitno da se uzme global verzija?Apsolutno ne mogu da se nađu jeftinije i bolje slušalice od Realme Buds Air 8 (ne pro). Na Temu-u mogu da se navataju uz kupone ponekad i za 20 evra. Ceo život se bavim tonom, znam o čemu pričam. Neverovatno za te pare, stvarno.
Global je bitan samo zbog ženskog glasa koji priča u kom si modu. Napominjem da je glas lep, sa normalnim naglaskom i čuje se samo kada se menja normal, transparent i ANC. Za sve ostalo čuje se samo lep klik na slušalici koju si kliktao tj. dodirivao. Nema single touch, tako da ne postoji opcija da u toku trčanja nešto poremetiš. ANC je odličan, u teretani gde gruvaju ja ne čujem ništa osim moje muzike. Transparent nije bio najsjajniji ali ga je ažuriranje popravilo. Ton sjajan, baterija takođe, multi point za čak 3 uređaja, domet odličan, udobnost vrhunska... Na Temu ima da se kupi i ona gumena obloga tako sve bude u kompletu za baš male pare. Ja kupio par komada za rođendane, svi u čudu kolko su dobre. Radi i LHDC al to nije tema za trkače.Koliko je bitno da se uzme global verzija?
Verovatno je dobar ANC? Glasne dovoljno?
Vidim na Temu nema ispod 4400 din + harač 20%
Na Taobao su oko 35 evra
Vredi li uzeti ove Huawei, ja već duže koristimApsolutno ne mogu da se nađu jeftinije i bolje slušalice od Realme Buds Air 8 (ne pro). Na Temu-u mogu da se navataju uz kupone ponekad i za 20 evra. Ceo život se bavim tonom, znam o čemu pričam. Neverovatno za te pare, stvarno.
pozdrav, ja za trčanje koristim neke Sonijeve kupljene u Media Markt mislim da je neka oznaka wic 100 ili 1000, kakve su ove u odnosu na njih vredi li mjenjati, nisam sad neki zahtjevan korisnik, kad trčim slušam ili muzika ili neki podcastApsolutno ne mogu da se nađu jeftinije i bolje slušalice od Realme Buds Air 8 (ne pro). Na Temu-u mogu da se navataju uz kupone ponekad i za 20 evra. Ceo život se bavim tonom, znam o čemu pričam. Neverovatno za te pare, stvarno.
Ovo su open-ear slušalice. Sa njima čuješ okolinu dok slušaš muziku ili podkast. Većina slušalica ovog tipa ne zadovoljavaju što se tiče tona, barem ne u nižem cenovnom rangu. Ove zadovoljavaju I zato sam rekao da su jeftine. Ako ti trebaju slušalice da ti "prave društvo" dok trčiš, onda svake zadovoljavaju. Ja koristim Amazfit UP preko godinu dana i prave mi društvo. Sa ovim slušalicama slušam muziku.Vredi li uzeti ove Huawei, ja već duže koristim
pozdrav, ja za trčanje koristim neke Sonijeve kupljene u Media Markt mislim da je neka oznaka wic 100 ili 1000, kakve su ove u odnosu na njih vredi li mjenjati, nisam sad neki zahtjevan korisnik, kad trčim slušam ili muzika ili neki podcast
qiaodan.asia
Moj problem sa saucony (i brooks) je sto nasi uvoznici uvoze najveći broj 12us (46 2/3) koje su mi jednostavno male kad je vruće ...Inače izašla je ubedljivo broj 1 easy run patika sa penom super patika, naravno mimo kineza koje sem Rtratings niko ne testira iz nekog razloga 💵 💲 💰 💁
![]()
Cut in half: Saucony Triumph 24 Review (2026)
Saucony Triumph 24 review: We were surprised by how much the Saucony Triumph 24 feels like a super trainer at a lower price than most of these shoes. The foam delivers outstanding bounce, while the lightweight build keeps the ride lively and versatile, making it ready for tempo days or...runrepeat.com
Ma to je najmanji problem, idealo.de i deprevoz naručiš sta hoćešMoj problem sa saucony (i brooks) je sto nasi uvoznici uvoze najveći broj 12us (46 2/3) koje su mi jednostavno male kad je vruće ...
Podproblem je i sto kod nas saucony nude samo u zarkim ili paun bojama.
S druge strane adidas i nike rutinski uvoze i 12.5us odnosno 47- 47 1/3. I rutinski nude i normalne boje (work friendly).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari