qryak
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.09.2015
- Poena
- 385
Bio je i Bekele drugi u Londonu 2024. u Anta patikama.Počelo je sa kineskim patikama na postoljima
A imaš i Berlin 2022 treće mesto Abate u Li Ning.
Bio je i Bekele drugi u Londonu 2024. u Anta patikama.Počelo je sa kineskim patikama na postoljima
Imaju oni AliExpress ali nemam ja. 😂svi imaju na Aliexpress official stores, nema potrebe ceprkati po Temu
Taj model je bio dosta popularan. Ne znam da li si gledao recenzije. Evo ti jedna recenzija nakon 200 km.
ja sam skoro upecao frebuds pro 5 od nekog sto je dobio iz yetela, isto super prilika 🙂Pogledajte prilog 553963
Huawei Freearc u Yettelu 7000 za keš. Neverovatne slušalice za smešne pare.
Vredi li sta taj ANC na premium modelima?ja sam skoro upecao frebuds pro 5 od nekog sto je dobio iz yetela, isto super prilika 🙂
Meni su te bubice super za trcanje/bicikli/posao.Vredi li sta taj ANC na premium modelima?
Ja nosim JBL Free 2 i Soundcore A20i, nemaju ANC, imam i Soundcore Q20i sa ANC ali mnogo mi je vruće sa njima kad trčim
Razmišljam uzeti uz patike sa Taobao Soundcore Aerofit 2, probao sam ih mogu solidno da se podese ali bojim da bi mi spadale jer imam nenormalno mekane uši ko pihtije 🤣
AeroFit 2 su oko 40-45€ na Taobao, kod nas preko 100, radnje i po 150 neke boje

Da. Baš mi dođe kao neka terapijaNisi. Više ne koristim slušalice nego što ih koristim.
Koristim trčanje da isključim mozak, između ostalog.
Koliko je bitno da se uzme global verzija?Apsolutno ne mogu da se nađu jeftinije i bolje slušalice od Realme Buds Air 8 (ne pro). Na Temu-u mogu da se navataju uz kupone ponekad i za 20 evra. Ceo život se bavim tonom, znam o čemu pričam. Neverovatno za te pare, stvarno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari