Šta je novo?

Nintendo Switch 2

ko planira da uzme oot remake na kertridžu u srbiji, odakle ćete? vidim ima kod nas u poznatoj radnji za zapravo pristojnu cenu, blizu msrp, ali ne kaže da li je sa ovim foil coverom

Ja sam odradio preorder sa ShopTo, navodno sve te prve verzije bi trebale da budu sa foil caverom.

Da na kraju sam i ja tamo pre koji dan, oni su baš i naveli da će biti. A i ispalo je pristojno jeftinije.

Jel zna neko da li su kod nas na kupujem-prodajem počeli da prodaju switch 2 za eu tržište sa lako zamenjivim baterijama? Pišu u oglasu da su za eu ali da li su to te? Dobro je na duže staze da se može lako zameniti baterija.

Jel zna neko da li su kod nas na kupujem-prodajem počeli da prodaju switch 2 za eu tržište sa lako zamenjivim baterijama? Pišu u oglasu da su za eu ali da li su to te? Dobro je na duže staze da se može lako zameniti baterija.
Mislim da moraš da čekiraš kodove na kutiji u ovom trenutku. Nema druge. Ima po netu šta treba da piše, koja revizija i tako do. Jer masa na KP-u sigurno ima "backlog" starijih konzola sa teže zamenjivom baterijom.

Nazad
Vrh Dno