Šta je novo?

Skoro savršeno kućište.... [nije tema za preporuke za kupovinu]

Je li bilo priče o NZXT H2, da je mATX vjerovatno bih ga uzeo, ovako ću preskočiti mada djeluje zanimljivo ?

Je li bilo priče o NZXT H2, da je mATX vjerovatno bih ga uzeo, ovako ću preskočiti mada djeluje zanimljivo ?

Za tebe je onda Thermaltake Tower 300
Podržava mATX i ITX formate, a sličnog je oblika kao i ovaj NZXT

Thermaltake Tower 300

Kakvi, imao sam prilike i da ga vidim uživo, preširoko je, ne dopada mi se uopšte ni izgledom

Znam, znam, ako bih i mijenjao kućište koje imam trenutno (AP202 ARGB) to bi bila tower varijanta, nešto novo mislim jer mislim da mi niti jedno tower do sada što je izašlo nije promaklo. Posle H1 mi se ništa sviđalo nije...

Kakvi, imao sam prilike i da ga vidim uživo, preširoko je, ne dopada mi se uopšte ni izgledom
Čekaj malo logično da je šire kada prihvata veću ploču, a osim toga grafička ne ide na extender kao kod H2 pa se šrafi pozadi iza ploče već se kači na samu ploču što je po meni zbog same magistrale bolje rešenje

Znam, znam, ako bih i mijenjao kućište koje imam trenutno (AP202 ARGB) to bi bila tower varijanta, nešto novo mislim jer mislim da mi niti jedno tower do sada što je izašlo nije promaklo. Posle H1 mi se ništa sviđalo nije...
Da, H1 ne izgleda loše. Meni se na oko dopalo i Deepcool CH270, e sad ne znam kakav je kvalitet, nisam se udubljivala.

D serija im raste ko testo... Nekako mi dvokomorna kucista gube smisao u matx formatu. Predimenzionisano.

@BitrAtE Imas i TT tower 200. Staje i matx u njega. Doduse izgleda malo ko samotna pec.

A imas i CH170plus i Lian Li B4

Poslednja izmena:
Kako mrzim kad stave samo 1 USB-A port...!

Kućište je dovoljno veliko za 2, čak i za 4 USB porta. Kabl koji ide u matičnu je tu bez obzira da li imaš 1 ili 2 porta na kućištu. Konektor na ploči podržava 2 porta. USB-A portovi su super jeftini, za razliku od USB-C.
I koji je onda razlog da se stavi samo 1 na kućište? Čisto proseravanje i bezobrazluk.
Ne bih koristio takvo kućište iz principa, makar mi ga dali za dž...

Pa ima jedan A i jedan C, ne vidim u čemu je problem? Što nisu 2xTypeA?

stavis hub 😛

Nazad
Vrh Dno