Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ako ti u telefonu nikad neće zatrebati SMS 😅
Konta pristup ima više smisla: da kupiš neku od onih "eSIM > SIM" "adapter" kartica i na to skladištiš taj eSIM profil i tu "specijalnu" SIM karticu ubaciš u ruter.
"Adapter" sim karticu u ruter i na njega esim profil aktivirati, a glavnu sim koja se dobija od MTS-a u telefon jer kod nje radi SMS servis?
Jesam skontao? 😁

Prvo aktiviraš eSIM i "usnimiš" to na tu karticu (koristeći mobilni + aplikaciju) pa onda karticu prebaciš u ruter.
Dobro da to je standardna procedura i postupak
Jasno je da ako se stavi adapter kartica prvo u ruter da ne može da se usnimi esim preko rutera

Da, na dodatne eSIM iz Multi-SIM usluge ne stižu, tako su namestili u MTS-u.

Screenshot_20260916_135837_Chrome.webp

Ne sećam se kakva beše situacija za pozive na te dodatne eSIM iz multi-SIM usluge. 😂😂

Poslednja izmena:
Je l se neko raspitivao detaljnije oko one saradnje sa tehnomanijom na rate, da li prilikom eventualnog isteka i raskida ugovora i prelaska u drugu mrežu, naplaćuju odmah sve rate odjednom ili se nastavlja redovno mesečno plaćanje?

Kad je tek krenula ta kampanja, pojavljivale su se oprečne informacije, preko facebook chata su pisali da se nastavlja mesečno plaćanje, a preko call centra su pričali da dospevaju sve rate odjednom, pa ako ima neko info ili iskustvo iz prve ruke, da podeli.

Je l se neko raspitivao detaljnije oko one saradnje sa tehnomanijom na rate, da li prilikom eventualnog isteka i raskida ugovora i prelaska u drugu mrežu, naplaćuju odmah sve rate odjednom ili se nastavlja redovno mesečno plaćanje?

Kad je tek krenula ta kampanja, pojavljivale su se oprečne informacije, preko facebook chata su pisali da se nastavlja mesečno plaćanje, a preko call centra su pričali da dospevaju sve rate odjednom, pa ako ima neko info ili iskustvo iz prve ruke, da podeli.

Pošto sam pazario tako uređaje kada je ta kampanja krenula evo ti odgovor iz prve ruke.
Ti te rate plaćaš dok ne isplatiš svih 24 čak i ako promeniš operatera.
Ali to što više nisi MTS korisnik i imao si limit npr. od 300000din. koji nisi u startu sve iskoristio, nemaš prava više na tu akciju.
Možeš imati rate sa uslugom robnog kredita preko banke i kupovati u Tehnomaniji, ali ne ovo preko računa za usluge MTS-a.

A kako se nadalje te rate naplaćuju? MTS ti i dalje šalje račune, kao da si pod ugovorom, samo su te rate jedine stavke na njima?

Izuzetno koristan odgovor, hvala.
Znajući njih, pomislio sam da će naplatiti sve rate odjednom i da će tako na neki način primoravati ljude da ostanu u mreži. Izgleda da im se onaj lik na poziciji smišljanja kako da uebemo korisnike još nije toga setio.

Istekao mi ugovor sa mts na 5ica L paketu, trazio popust, ponudili 10%. Podneo sam zahtev u a1 na Neo50, nude 30% popusta za nove korisnike. Videcu da li ce me zvati strucnjaci iz mts da ponude nesto bolje.

Čitam ove postove i pitam se kako je moguće da je nekom istekao ugovor na mts 5ici. Ti paketi su krenuli tek početkom godine, znači nije prošlo 24 meseca. Da li su oni nudili prelazak sa starih na 5ica pakete bez novog ugovora na 24 meseca?

Čitam ove postove i pitam se kako je moguće da je nekom istekao ugovor na mts 5ici. Ti paketi su krenuli tek početkom godine, znači nije prošlo 24 meseca. Da li su oni nudili prelazak sa starih na 5ica pakete bez novog ugovora na 24 meseca?
Naravno da jesu,
Imao si u aplikaciji da se sam prebaciš na nove pakete bez obnavljanja UO,
Kome je značilo taj je to napravio.

Istekao mi ugovor sa mts na 5ica L paketu, trazio popust, ponudili 10%. Podneo sam zahtev u a1 na Neo50, nude 30% popusta za nove korisnike. Videcu da li ce me zvati strucnjaci iz mts da ponude nesto bolje.
Trazi za L minimum: 6 meseci jeftiniju naknadu(oko 450 din) plus ostalih 18 meseci 50%. Ispadne oko 1650din prosečno.

Tast dobio 60%, ja ga instruisao kako da traži ovih 70%, ali nije uspeo da dobije. Prethodno je plaćao Neku omoriku oko 3000, tako da mu je ovo top.

meni su pre nekoliko dana za S davali prva 3 meseca oko 300 din, ostalih 21m 60%, ispadne 60tak posto... nisam pitao dalje za 70 jer me zanimala M tarifa

Drustvo, mozda je vec neko pitao, ali previse ima stranica.

Koristim 064 broj od 2006. godine i uvek sam bio na pripejdu. Sada mi zapala za oko 5icaM tarifa, pa posto vidim da svi dobijate popuste kada produzujete ili hocete da raskinete ugovore, pa vam onda nude popust, da li bih ja mogao da dobijem manju mesecnu pretplatu kao nov korisnik?
Nekoliko puta za sve ove godine zvali su me njihovi agenti, ali nikada nisam hteo da se obavezujem (sve do sada 😀 )

Podnio sam zahtjev za prelazak u A1 oko 18h, ali me niko nije zvao. Očekujem poziv sutra.
Da li M tarifa u suštini nudi samo više roming interneta (pošto meni više od 10GB interneta u domaćem saobraćaju nije potrebno)?

Tebi je onda 5ica S adekvatnija, čim ne primećuješ (konceptualno) razlike. Iako si rekao da ti to ne treba, najdrastičnija razlika je u internetu u Srbiji. S tim u vezi, 5ica M često može da se koristi i kao kućni net (pogotovu uz foru sa multiSIM-om, koji je tu besplatan), dok uz 5icu S to ide teže (plus se multiSIM plaća nakon šest meseci), osim ako je potrošnja manja ili je nakon probijenog limita dovoljno 20 Mbps (ako je u praksi stvarno toliko) sa Net Boostom. Takođe, duže traje promotivni MOVE, devet meseci naspram šest.

Podnio sam zahtjev za prelazak u A1 oko 18h, ali me niko nije zvao. Očekujem poziv sutra.
Da li M tarifa u suštini nudi samo više roming interneta (pošto meni više od 10GB interneta u domaćem saobraćaju nije potrebno)?
Ipak ništa od poziva, odoh ja u A1 izgleda. 😆

Nazad
Vrh Dno