Šta je novo?

Google Pixel 11 / 11 PRO / 11 PRO XL

Da te lepo služi 🙂 piši za koji dan kakva je baterija na tom manjem Pro modelu 🙂

Do koliko će maximalno da padne cena, do nove godine, za 11 Pro XL, 16/512?
Jer vidim da su na kp krenuli da cinculiraju prvo 256, pa kad njega isfuraju, krenuće sa 512..

Ako bude slično kao prošle godine, pro xl 256 će biti oko 900€ oko NG.

17 qpr 1 je izašao za 11? meni na 11 pro ne stiže, ima li neka fora da se ubrza, tipa vpn i slično?

Inače vezano za onaj parcijalni grain, izoštravanje i artefakte pri slikanju u original modu, koje sam prijavio, bio je security update I nakon njega više toga nema u original looks, minimal mi je i dalje neupotrebljiv , i dalje generiše neki grain proizvoljno, ali original/vanila i ostali modovi ne, tako da mu verovatno treba još peglanja. Uglavnom slikam u vanilla zbog toplijeg balansa bele.

17 qpr 1 je izašao za 11? meni na 11 pro ne stiže, ima li neka fora da se ubrza, tipa vpn i slično?

Inače vezano za onaj parcijalni grain, izoštravanje i artefakte pri slikanju u original modu, koje sam prijavio, bio je security update I nakon njega više toga nema u original looks, minimal mi je i dalje neupotrebljiv , i dalje generiše neki grain proizvoljno, ali original/vanila i ostali modovi ne, tako da mu verovatno treba još peglanja. Uglavnom slikam u vanilla zbog toplijeg balansa bele.
Mislim da je pisao ovaj lik na reditu da nema za 11 jer je 11 već sve imao pre nego što je qpr 1 izašao za ostale modele.
Evo ss:

Svakako to za vpn i slično, nema potrebe, izlazi svima isto. Plus možeš ručno na sajtu da ga skineš i flashuješ ako se baš ne pojavi, ali mi se nije nikad desilo.

Prilozi

• Screenshot_20260918-215856.webp
    Screenshot_20260918-215856.webp
    52.3 KB · Pregleda: 11
Nazad
Vrh Dno