Mislim da je pisao ovaj lik na reditu da nema za 11 jer je 11 već sve imao pre nego što je qpr 1 izašao za ostale modele.17 qpr 1 je izašao za 11? meni na 11 pro ne stiže, ima li neka fora da se ubrza, tipa vpn i slično?
Inače vezano za onaj parcijalni grain, izoštravanje i artefakte pri slikanju u original modu, koje sam prijavio, bio je security update I nakon njega više toga nema u original looks, minimal mi je i dalje neupotrebljiv , i dalje generiše neki grain proizvoljno, ali original/vanila i ostali modovi ne, tako da mu verovatno treba još peglanja. Uglavnom slikam u vanilla zbog toplijeg balansa bele.
baterija i dalje ludački varira, odnosno da budem precizan:Da te lepo služi 🙂 piši za koji dan kakva je baterija na tom manjem Pro modelu 🙂
možda, madaaaaa sumnjam... Palio sam ja 5G i na 7 pro, pa nije bila toliko drastična razlika.... Znači pričamo o skoku SoT-a za jedno 50% ukupno, po mojoj procjeni.Najviše razlike u trajanju baterije ti pravi 5G.
Nisam nikad koristio to za javljanje i slično, a deluje kul.možda, madaaaaa sumnjam... Palio sam ja 5G i na 7 pro, pa nije bila toliko drastična razlika.... Znači pričamo o skoku SoT-a za jedno 50% ukupno, po mojoj procjeni.
još 2 problema, da pitam imate li i vi:
5) glasovne poruke na vajberu idu samo s gornjeg zvučnika, kao da sam prislonio tel na uho, a nisam. Vama?
6) na 7 pro sam podesio quick phrases, tako da kad me neko zove, kažem ANSWER i tel se javi i prebaci na spikerfon odmah, a korisne su još i komande DECLINE i SILENCE za pozive i STOP i SNOOZE za alarme... Rekao bih da to sad ne radi na 11-icama, a vama?
prenio sam sve podatke i podešavanja sa 7 pro... Twitter srećom nemam, ali IG i FB su katastrofa, a iako im se stavi da ne rade u pozadini, i dalje rade...@joriq da li podešavao telefon ispočetka ili preneo podatke sa drugog uređaja?
Imao sam takođe 2-3 dana skoro 10h sit, I onda je nešto počelo da mi vuče bateriju i da se greje, bio je to Twitter, tek sam po wakelockovima u Battstats app provalio. Od kako sam ga obrisao, sot se poboljšao drastično ali mislim da mi još nešto vuče bateriju. Tako da je na pro modelu 10h SOT definitivno moguće.
Qpr1 takođe nisam dobio na pro modelu, ispada da na 11 pro nije još izašao, većina funkcija je već tu ali vizuelnih promena još uvek nema.
Screensaver ne koristim a ne mogu da ti potvrdim trenutno ni za glasovne poruke.
na 7 pro radi odlično. Ako znam da će poziv biti kratak, samo kažem ANSWER, tel je na stolu, javi se i prebaci na spikerfonNisam nikad koristio to za javljanje i slično, a deluje kul.
Pokušao sam da upalim i testiram, al nije nešto išlo..(pixel 10 Pro xl doduše)
i ja, tako sam i na 7 pro.5G u BG zna da jede bateriju, pogotovo ako ste negde gde je loš signal, ja zbog toga držim 4G.
Za 4g i 5g sam imao maltene iste brzine na 10 pro ali zapravo je bilo do starog paketa a ne do telefona. Od kad sam obnovio ugovor 5g je znacajno brzi od 4g. Preko dana ide izmedju 700-900 dok nocu ode i do 1200mbit.prenio sam sve podatke i podešavanja sa 7 pro... Twitter srećom nemam, ali IG i FB su katastrofa, a iako im se stavi da ne rade u pozadini, i dalje rade...
Za apdejte, jedino ako se instaliraju bez restartovanja telefona, ali ja ništa nisam dobio otkako sam ga kupio (možda prvi dan, ne sjećam se sad)
na 7 pro radi odlično. Ako znam da će poziv biti kratak, samo kažem ANSWER, tel je na stolu, javi se i prebaci na spikerfon
i ja, tako sam i na 7 pro.
BTW kakve su vam brzine u BG 4g vs 5g? Meni je znalo da bude brže na 4g, a realno ne vidim neke benefite od 5g za moje potrebe... Još nešto što mi je napravilo veliku razliku za bateriju: ugasio sam lossless na Spotify. Generalno prilično beskorisna opcija, makar za nas koji nemamo super high end slušalice, jer se audio svaikako kompresuje, a i da se ne kompresuje, ko će zaista primijetiti razliku? Danas je svako audiofil, al u svojoj glavi 😀
Ugasio sam i 1440p/4K na YT Revanced...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari