Mislim da je pisao ovaj lik na reditu da nema za 11 jer je 11 već sve imao pre nego što je qpr 1 izašao za ostale modele.17 qpr 1 je izašao za 11? meni na 11 pro ne stiže, ima li neka fora da se ubrza, tipa vpn i slično?
Inače vezano za onaj parcijalni grain, izoštravanje i artefakte pri slikanju u original modu, koje sam prijavio, bio je security update I nakon njega više toga nema u original looks, minimal mi je i dalje neupotrebljiv , i dalje generiše neki grain proizvoljno, ali original/vanila i ostali modovi ne, tako da mu verovatno treba još peglanja. Uglavnom slikam u vanilla zbog toplijeg balansa bele.
baterija i dalje ludački varira, odnosno da budem precizan:Da te lepo služi 🙂 piši za koji dan kakva je baterija na tom manjem Pro modelu 🙂
možda, madaaaaa sumnjam... Palio sam ja 5G i na 7 pro, pa nije bila toliko drastična razlika.... Znači pričamo o skoku SoT-a za jedno 50% ukupno, po mojoj procjeni.Najviše razlike u trajanju baterije ti pravi 5G.
Nisam nikad koristio to za javljanje i slično, a deluje kul.možda, madaaaaa sumnjam... Palio sam ja 5G i na 7 pro, pa nije bila toliko drastična razlika.... Znači pričamo o skoku SoT-a za jedno 50% ukupno, po mojoj procjeni.
još 2 problema, da pitam imate li i vi:
5) glasovne poruke na vajberu idu samo s gornjeg zvučnika, kao da sam prislonio tel na uho, a nisam. Vama?
6) na 7 pro sam podesio quick phrases, tako da kad me neko zove, kažem ANSWER i tel se javi i prebaci na spikerfon odmah, a korisne su još i komande DECLINE i SILENCE za pozive i STOP i SNOOZE za alarme... Rekao bih da to sad ne radi na 11-icama, a vama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari