To je i moja pošta, nemam problema sa City-jem, ali imam povremeno sa Poštom 🙂 Uglavnom mi prebace pošiljku ili na Bulevar preko puta Jugodrva ili dole u Dimitrija Tucovića, retko kad ostave u Kraljice Marije...Danas provalim da city express moju poštu 11120 vodi kao Vračar umesto Palilula? I da mi zato verovatno temu pošiljke šalju na vrh bulevara umesto negde bliže...pošto mi adresa na temu svakako nije tako upisana pretpostavljam da je njihov sistem na volšeban način izvukao Vračar iz rukava...
te "sreće" nisam sa poštom, ostave ili u pošti ili u paketomatu na pijaci....ali me zato transfera/city urniše sa ostavljanjem na bulevaru 197a, jedno 5-6 puta tamo...glavna veza do tamo je tramvaj 5 koji ide svakog utorka u mesecu 🙄To je i moja pošta, nemam problema sa City-jem, ali imam povremeno sa Poštom 🙂 Uglavnom mi prebace pošiljku ili na Bulevar preko puta Jugodrva ili dole u Dimitrija Tucovića, retko kad ostave u Kraljice Marije...
Da li se dešava da ovi tutubani iz AKS-a na praćenju napišu da je pošiljka isporučena (a nije), pa će je kasnije isporučiti? Ili mi sleduje još jedna runda poziva call centru 🙂Sasvim realno da je paket stigao u tvoj regionalni centar, samo ga kurir nije zadužio za dostavu. I stoji tamo na nekoj polici.
Da li se dešava da ovi tutubani iz AKS-a na praćenju napišu da je pošiljka isporučena (a nije), pa će je kasnije isporučiti? Ili mi sleduje još jedna runda poziva call centru 🙂
Kontaktiraj kol centar odmah kad pocnu sa radom, svakako tvoje posiljke stoje u paketomatu i dalje.jel se nekome desilo da mu x express paketomat ne otvara vrata? imam dve posiljke, prihvati broj/kod ali ne otvara. Cackao sam vrata, malo gurao, vukao ali nista
Takav je paketomat na NIS pumpi u Dimitrija Tucovića u Beogradu - okrenut je ka sunčanoj strani, nema trika da vidiš šta je na ekranu 🙂 Skoro smo nas nekoliko na pumpi podelili poslove, jedan držao neki duks iznad i blokirao svetlost, drugi kucao kodove, treći otvarao vrata i uzimao pakete. Cirkus kao što si rekao 🙂Neka tamna plastika da se ne vidi šta piše i šta se kuca.
Meni uvek ostave u mom najbližem paket shop-u. Voždovac opština u Beogradu je u pitanju.Gde će da nose neki mali ino paket sa Aliex (sa onim LP..PP kodom) ako nisam kod kuće kad dostavljaju? jel može da se kaže da odnesu u paket šop neki ili gde ga "bace" sami?
Pre dostave ce te svakako pozvati pa se mozes dogovoriti sa kurirom, e sad ne znam sta se desava ako se iz nekog razloga ne javis, ne znam gde ga onda ostavljaju.Gde će da nose neki mali ino paket sa Aliex (sa onim LP..PP kodom) ako nisam kod kuće kad dostavljaju? jel može da se kaže da odnesu u paket šop neki ili gde ga "bace" sami?
Da, stigne mi poruka na Viber u kom je paket shop-u, do kada mogu da preuzmem i koliko treba da platim.@The Filozof
Jel dobiješ poruku na viber da je ostavljeno u paket šopu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari