Ako kreću da pucaju zamene se sve, nije neki izdatak. Takođe kod Relje postoji video kako se plete točak od nule.pa nisu mi pukle te nove što sam stavio nego stare
a na ovom linku je najmanja 253 a meni su 252
onda bolje novi točak da kupimAko kreću da pucaju zamene se sve, nije neki izdatak. Takođe kod Relje postoji video kako se plete točak od nule.
Ja imam 11-32T (9 brzina) nazad, a napred 32. Ali nemam nikavih uzbrdica. Vozim recimo 50 km, a ukupno penjanje mi dođe 15 metara. Možda. Mada i od tih 11-32 koristim samo 12 i 14. 16 jako jako retko, a ovo ostalo nikada do sada. Zarđali jadni zupčanici. Najbliža uzbrdica mi je u EU na Batini, ali mi se ne mili čekati na granici. Ponekad vam svima zavidim na tim penjanjima.Ispravka.
Pozadi je 11-36T, napred 32T
Sa drumasem Ultegra compact 34,pozadi 28 ili 30 mozda vozim sva brdaIspravka.
Pozadi je 11-36T, napred 32T
| UTS | UPLITANJE TOČKA SA CENTRIRANJEM (sa rasplitanjem starog točka) | 5.000 |
Nece se izduvati,nagazio sam do sada 7,8 puta. Jednom izvukao 7 komada samo iz prednje i nista ne pusta. Cujes babin zub kako grebe po betonu ,onda stanem pa izvadim i nastavim.sredio sam konačno bajs, stavio maraton plus, zamenio puknute žice, centrirao
usput sam nagazio na dobar trn (imeđu 4 i 5mm) za jedno 300m vožnje pa ćemo videti sutra ujutru da li će se izduvati guma
rečeno mi je da je moguće da puknu još nekad neke žice pošto je to tako krenulo, ako se to desi da li je isplativije uzeti novi ceo točak ili menjati sve žice ima 36 komada. Ne znam koliko bi mi uzeli za ruke u servisu, nije to lagan posao
Koje gume? Jel isto maraton plus?Nece se izduvati,nagazio sam do sada 7,8 puta. Jednom izvukao 7 komada samo iz prednje i nista ne pusta. Cujes babin zub kako grebe po betonu ,onda stanem pa izvadim i nastavim.
Budi uporan kao ja i bice brze.😂😂😂pa valjda ona treba da su brže ako uhvatim zalet 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari