Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

• Začetnik teme Začetnik teme mige
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa nisu mi pukle te nove što sam stavio nego stare
a na ovom linku je najmanja 253 a meni su 252

moze da se skrati, problem je kada fali 🙂

zavisi od nogu 🙂

Imam strmije uzbrdice do kuće, al mogu i malo okolo, gde su blaže. Noge su trenutno kilave za taj vid opterećenja, moraju da ojačaju na ovim manjim ubzbrdicama 😀, inače, pre sam se po Bg-u redovno pentrao od Tošinog prema Bežanijskoj kosi sa 3x7, uz most na Adi, i tu i tamo išao na Cerak vinograde i Banovo brdo kod Ade... 😀

Ispravka.

Pozadi je 11-36T, napred 32T
Ja imam 11-32T (9 brzina) nazad, a napred 32. Ali nemam nikavih uzbrdica. Vozim recimo 50 km, a ukupno penjanje mi dođe 15 metara. Možda. Mada i od tih 11-32 koristim samo 12 i 14. 16 jako jako retko, a ovo ostalo nikada do sada. Zarđali jadni zupčanici. Najbliža uzbrdica mi je u EU na Batini, ali mi se ne mili čekati na granici. Ponekad vam svima zavidim na tim penjanjima.

Kod mene 13-32 (napred su 22-36) i nije lako na uzbrdici, moraću najmanje 11-36, a možda i 11-40 (al' bi onda morao da menjam i zadnji menjač).

Taj rad. Na proleće kad se skida prašina sa bajsa, uzbrdice su bile mučenje, al već krajem proleća je išlo dosta lakše.

E sad, taj bajs ima 3x7(26"), a ovaj što bi uzeo ima 1x9(29").

sredio sam konačno bajs, stavio maraton plus, zamenio puknute žice, centrirao
usput sam nagazio na dobar trn (imeđu 4 i 5mm) za jedno 300m vožnje pa ćemo videti sutra ujutru da li će se izduvati guma

rečeno mi je da je moguće da puknu još nekad neke žice pošto je to tako krenulo, ako se to desi da li je isplativije uzeti novi ceo točak ili menjati sve žice ima 36 komada. Ne znam koliko bi mi uzeli za ruke u servisu, nije to lagan posao

Probike:
UTSUPLITANJE TOČKA SA CENTRIRANJEM (sa rasplitanjem starog točka)5.000

Kad si već krenuo probaj da zameniš sam. Ništa komplikovano, samo kreneš ravnomerno sa svim žbicama...

Ako se ne snađeš, pošalješ mi sve da ti završim, samo platiš PTT.

nije komplikovano kada gledas kako neko to radi na youtube 😀

edit:

Poslednja izmena:
sredio sam konačno bajs, stavio maraton plus, zamenio puknute žice, centrirao
usput sam nagazio na dobar trn (imeđu 4 i 5mm) za jedno 300m vožnje pa ćemo videti sutra ujutru da li će se izduvati guma

rečeno mi je da je moguće da puknu još nekad neke žice pošto je to tako krenulo, ako se to desi da li je isplativije uzeti novi ceo točak ili menjati sve žice ima 36 komada. Ne znam koliko bi mi uzeli za ruke u servisu, nije to lagan posao
Nece se izduvati,nagazio sam do sada 7,8 puta. Jednom izvukao 7 komada samo iz prednje i nista ne pusta. Cujes babin zub kako grebe po betonu ,onda stanem pa izvadim i nastavim.

Nece se izduvati,nagazio sam do sada 7,8 puta. Jednom izvukao 7 komada samo iz prednje i nista ne pusta. Cujes babin zub kako grebe po betonu ,onda stanem pa izvadim i nastavim.
Koje gume? Jel isto maraton plus?

Da,da. Ne bih komentarisao da nisu iste.

😀

Dosle tpu gume,mereno 32gr,deluju bas strong,montirao front,mrzelo me da menjam zadnji tocak

Velika usteda mase za 3 gume

Prilozi

• Screenshot_20260918_181949_com_alibaba_aliexpresshd_OrderDetailActivity.webp
    Screenshot_20260918_181949_com_alibaba_aliexpresshd_OrderDetailActivity.webp
    49 KB · Pregleda: 30
Vozio sam malo više sada, sporiji mi je bajs i teže okrećem pedala iako bi trebalo da bude suprotno s obzirom da su mi gume uže

Ništa ne kapiram

marathon plus gume? to je tesko ko ruc.

naravno da ne 🙂

Ozbiljno idu sporije? videću da dopumpam da budu tvrđe
Bar se ne buše a gazio sam na trnje

Sto rece imenjak,teske su kao tuč i tu nema spora. Ja nisam primetio da su mi tako teske mozda zato sto idem po betonu stalno ali sam ih kupio zbog busenja i to je bio prioritet taman i da su duplo teze(imaju oko 1,5kg)

Nazad
Vrh Dno