Šta je novo?

Motorola Srbija na Forumu

Zašto Motorola Edge 50 Fusion ne dobija ažuriranje za Android 16?

Da budem jasniji, u kući imam dva komada 50 Fusion, oba za naše tržište, verzija 12/512 je kupljen pre dve godine preko provajdera i nema A16, dok 8/128 kupljen pre 4 meseca u maloprodaji pre desetak dana dobio A16.

Zašto je to tako i što su zakrpe retke i prilično kasne?
Trebalo bi da stigne na sve verzije u narednih dve nedelje.

Zna li se do kada će trajati akcija?

Zdravo Dejane, kada bi trebalo da stignu Moto Watch Ultra i Moto Snap bežični punjač? Da li su poznate i cene ovih uređaja?

Moguće, čak i prilično verovatno. GrapheneOS je već najavio podršku za neki Motorola flagship tokom 2027, a aktuelni Signature navodno ne ispunjava sve njihove zahteve.

Zato Signature 27 baš deluje kao logičan kandidat, ali dok ne kažu konkretno koji model, ipak bih ostavio malu rezervu.

Moguće, čak i prilično verovatno. GrapheneOS je već najavio podršku za neki Motorola flagship tokom 2027, a aktuelni Signature navodno ne ispunjava sve njihove zahteve.

Zato Signature 27 baš deluje kao logičan kandidat, ali dok ne kažu konkretno koji model, ipak bih ostavio malu rezervu.
Signature 2027, Razr Fold 2027 i Razr Ultra 2027. Ta tri modela će imati GrapheneOS podršku. To su oni najavili koliko se sećam. Ovogodišnji modeli nemaju potreban hardver za GrapheneOS zato i ne mogu da dobiju podršku naknadno. Pretpostavljam da će Signature 27 biti predstavljen sledećeg meseca (krajem ovog Qualcomm predstavlja novi Snapdragon 8 Elite Gen 6/Pro koji će biti u telefonu), a da prodaja kreće u decembru/januaru.

Motorola Signature 27 će biti predstavljena 22.09. istog dana kada će i Snapdragon 8 Elite Gen 6 biti predstavljen. Sviđa mi se matirani metalni ram. 🙂

Prilozi

• Screenshot_20260917-202243~2.webp
    Screenshot_20260917-202243~2.webp
    19.7 KB · Pregleda: 13
Da sačekamo još par dana i vidimo šta to Motorola sprema, video sam na instagramu reklamu za sve razr modele i na kraju mi se čini da je Motorola passport, mala verzija Fold modela.

Nazad
Vrh Dno