Kako ne zanima??? 🤔Moja predpostavka da posle iztrazivanja ciljane grupe koja potencijalno kupuje ovaj proizvod je shvaćena činjenica da nikoga ne zanima kakav i koji je usb port samo dok je usb c. I eto im tu neka ušteda.
Moguce, mada je to najverovatnije varijanta da prikriju cistu ustedu time sto su izabrali ovo resenje umesto prethodnih. Inace, usled ove izmene ni zicani DEX nece moci da radi, tako da ostaje samo bezicna varijanta istog.Moja predpostavka da posle iztrazivanja ciljane grupe koja potencijalno kupuje ovaj proizvod je shvaćena činjenica da nikoga ne zanima kakav i koji je usb port samo dok je usb c. I eto im tu neka ušteda.
Niko ne kaze da je dobro sto su to uradili, ali 98% ljudi nece ni primeti. Ti realno spadaš u manje od 1% korisnika i za tebe je ovo dealbracker i tražićeš drugi uređaj.A kad si tako "pametan" na koju fleshku da prebacim podatke sa LocalSend?
I probaj da kopiraš i par gb preko standarda 2.0 da vidiš koliko će da ti traje.
p.s. Ima nas koji često zbog terenskog posla menjamo mobilne uređaje pa su podaci na flesh memoriji od velikog značaja i kao backup tako da je ova opcija na telefonu ne prihvatljiva. Pogotovu ne na novom telefonu
Tako jeNiko ne kaze da je dobro sto su to uradili, ali 98% ljudi nece ni primeti. Ti realno spadaš u manje od 1% korisnika i za tebe je ovo dealbracker i tražićeš drugi uređaj.
Imam Exy na s24+, tacno dve godine sad ce. Sve radi bez ikakvih problema.Pozdrav drustvo
Kako se pokazala baterija sa exynos procesorom? Planiram da kupim pa me zanima da li ima neke razlike u odnosu na snapdragon posto ovde nisam uspeo da nadjem sa tim procesorom
wow efekat 0%...
I ja mislim da cu njega ipak. Hvala 👍Ja bih uzeo s25+.
www.sammobile.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari