Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Moja predpostavka da posle iztrazivanja ciljane grupe koja potencijalno kupuje ovaj proizvod je shvaćena činjenica da nikoga ne zanima kakav i koji je usb port samo dok je usb c. I eto im tu neka ušteda.

Moja predpostavka da posle iztrazivanja ciljane grupe koja potencijalno kupuje ovaj proizvod je shvaćena činjenica da nikoga ne zanima kakav i koji je usb port samo dok je usb c. I eto im tu neka ušteda.
Kako ne zanima??? 🤔
Zamisli kopiranje 256GB raznih podataka na flesh memoriju
Ima da traje tri dana 😬

Auuuuu kakav propust dobro ste mi savetovali da ga ne kupim

Poslednja izmena:
Moguce, mada je to najverovatnije varijanta da prikriju cistu ustedu time sto su izabrali ovo resenje umesto prethodnih. Inace, usled ove izmene ni zicani DEX nece moci da radi, tako da ostaje samo bezicna varijanta istog.

Ako su i zeleli da ustede mogli su da stave citac otiska sa strane kao sto je na Fold-ovima, verujem da se niko bunio ne bi za to resenje umesto ovog sto je sada.

A kad si tako "pametan" na koju fleshku da prebacim podatke sa LocalSend?
I probaj da kopiraš i par gb preko standarda 2.0 da vidiš koliko će da ti traje.

p.s. Ima nas koji često zbog terenskog posla menjamo mobilne uređaje pa su podaci na flesh memoriji od velikog značaja i kao backup tako da je ova opcija na telefonu ne prihvatljiva. Pogotovu ne na novom telefonu
Niko ne kaze da je dobro sto su to uradili, ali 98% ljudi nece ni primeti. Ti realno spadaš u manje od 1% korisnika i za tebe je ovo dealbracker i tražićeš drugi uređaj.

Niko ne kaze da je dobro sto su to uradili, ali 98% ljudi nece ni primeti. Ti realno spadaš u manje od 1% korisnika i za tebe je ovo dealbracker i tražićeš drugi uređaj.
Tako je

Takvo korišćenje terensko sa podacima na fleš memoriji za Samsnug je statističa greša, ako ti treba kupiš model koji podržava, pogotovo jer ti treba za posao i tu ne štediš jer ti treba i radi posao. U centru je Insta generacija i takvo korišćenje telefona tiktok i ostalo mreže, prebacivanje podataka na teretnu sa USB im je statistička grška u prodaji, odmah će ti reći kupi više memorije.

Zdravo, moze mala pomoc, razmisljam se da li da uzmem S26+ ili S25+, vidim da nemaju neka bitne razlike, osim procesora, ali vise naginjem ka Snapdragonu nego Exynosu. Moje pitanje je da li je bolje uzeti stariji model sa Snapdragonom ili noviji model sa Exynosom.
Trenutno imam S23+.

Zanovio s23 base sa s26 base. wow efekat 0%...
Vidim da Spiegen liquid air case za s26 nema pojedinačne kružne izreze za svaku kameru posebno, kao sto je bilo kod s23, vec je nazad pravougaonik.
Da li ima neki case u ponudi koji ima pojedinacne izreze, a da nije skuplli od spiegen?

Ultru nisam uzimala u obzir samo zbog velicine, imam malu saku, pa nema sanse da ga koristim u jednoj ruci, kad zatreba, S23+ jos nekako i mogu, pre toga sam imala Note 10 obican, i njega sam bez problema jednom rukom koristila, on je imao olovku sa kojom sam se vise povremeno igrala na telefonu, nego sto mi je sluzila necemu. Al pogledacu opet Ultra model, S25, pa da vidim kakav je osecaj kad drzim u ruci. Speficifikacije znam da su svakako bolje.
Hvala! 👍

Nazad
Vrh Dno