Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Nema više produžavanja mega plana, meni pola godine ističe uskoro pa da gledam postpaide ili nešto drugo?

mozes preci u globaltel posle 2 meseca opet salji prenos u a1 i zadrzace te globaltel sa 3 meseca 30gb i 1000min/sms pa posle toga mozda opet zadrze ili a1 3 meseca mega plan

A kad i kako si potpisao? Tek danas uz preuzimanje kartice? U tom slučaju zahtev još nije podnet, biće tek kad im se vrati dokumentacija koju si potpisao.

Jel MTS odbija sve platne kartice koje nisu iz Srbije? Probao sam kupit njihov prepaid eSIM ali odbija 3 kartice iz Hrvatske

Ne bi smelo,pogotovo ono turisticku ako kupujes.

eSIM pripejd karticu možete da kupite samo u nekoj od poslovnica mts-a.

@Pazibuba ukoliko nemaš nijedan mts broj, uzmi besplatan 5tica na probu i automatski ti se dodeljuje eSIM pripejd broj nakon što prođeš registraciju:
Vrlo je moguće da mts ne prima inostrane kartice, jer na primer, čim jednom upotrebim inostranu karticu kod Yettel-a, za ubuduće se ceo njen broj stavlja na crnu listu.

A kad i kako si potpisao? Tek danas uz preuzimanje kartice? U tom slučaju zahtev još nije podnet, biće tek kad im se vrati dokumentacija koju si potpisao.
U momentu pisanja posta, nisam jos bio potpisao ni preuzeo isporuku, to je onda razlog sto nije bilo poziva, nemaju jos potpisan zahtev. Danas sam preuzeo i potpisao, naredne nedelje onda epilog. Hvala

Ne bi smelo,pogotovo ono turisticku ako kupujes.
Probao sam Moj pripejd kupit ali placanje bude odbijeno. Slao sam podrsci ali mi se cini da nema koristi od njih

Hvala, probam ovo@Pazibuba ukoliko nemaš nijedan mts broj, uzmi besplatan 5tica na probu i automatski ti se dodeljuje eSIM pripejd broj nakon što prođeš registraciju:
Vrlo je moguće da mts ne prima inostrane kartice, jer na primer, čim jednom upotrebim inostranu karticu kod Yettel-a, za ubuduće se ceo njen broj stavlja na crnu listu.

@Pazibuba ukoliko nemaš nijedan mts broj, uzmi besplatan 5tica na probu i automatski ti se dodeljuje eSIM pripejd broj nakon što prođeš registraciju:

MTS svakako nema zbog Huawei opreme, a A1 možda odskora "ima" preko neke leskovačke bazne stanice, o čemu je pisano ovde nadalje. Doduše, udaljenost je veća od pomenutih 10 km, ali teren je ravan, ukoliko se ne varam, pa je sve moguće. Svakako, ovo je tema o pripejdu, ne o pokrivenosti, pa eventualnu dalju diskusiju treba preseliti gde joj je mesto.

Nazad
Vrh Dno