U momentu pisanja posta, nisam jos bio potpisao ni preuzeo isporuku, to je onda razlog sto nije bilo poziva, nemaju jos potpisan zahtev. Danas sam preuzeo i potpisao, naredne nedelje onda epilog. HvalaA kad i kako si potpisao? Tek danas uz preuzimanje kartice? U tom slučaju zahtev još nije podnet, biće tek kad im se vrati dokumentacija koju si potpisao.
Probao sam Moj pripejd kupit ali placanje bude odbijeno. Slao sam podrsci ali mi se cini da nema koristi od njihNe bi smelo,pogotovo ono turisticku ako kupujes.
Hvala, probam ovo@Pazibuba ukoliko nemaš nijedan mts broj, uzmi besplatan 5tica na probu i automatski ti se dodeljuje eSIM pripejd broj nakon što prođeš registraciju:
Vrlo je moguće da mts ne prima inostrane kartice, jer na primer, čim jednom upotrebim inostranu karticu kod Yettel-a, za ubuduće se ceo njen broj stavlja na crnu listu.![]()
Isprobaj 5G čak 15 dana bez troškova uz pripejd - 5ica na probu
Zakorači u 5G zonu uz 5ica na probu pripejd i uživaj u super brzom internetu 15 dana bez ikakvih troškova - strimuj, bindžuj ili igraj svoje omiljene igrice.mts.rs
@Pazibuba ukoliko nemaš nijedan mts broj, uzmi besplatan 5tica na probu i automatski ti se dodeljuje eSIM pripejd broj nakon što prođeš registraciju:
Vrlo je moguće da mts ne prima inostrane kartice, jer na primer, čim jednom upotrebim inostranu karticu kod Yettel-a, za ubuduće se ceo njen broj stavlja na crnu listu.![]()
Isprobaj 5G čak 15 dana bez troškova uz pripejd - 5ica na probu
Zakorači u 5G zonu uz 5ica na probu pripejd i uživaj u super brzom internetu 15 dana bez ikakvih troškova - strimuj, bindžuj ili igraj svoje omiljene igrice.mts.rs
Odlaskom u poslovnicu dobijete 30% na cene paketa. Za prelazak, 6m za dinar i 18m 50% za Klasik plus od 1500 din.
Pozoveš 060 1238 i zatražiš ponudu. Daće ti 3 /6 meseci po dinar +21/18 po 50%. Daju na neo 5, neo 30, neo surf. Uopšte ne moraš da se cimaš da prelaskom. Za neo super daju samo 50% na 24 meseca.Mami isteklo 6m free mega plana u A1, sta je najbolja opcija sada, sta daje A1 kao najbolje za prelaz na postpaid redovno a sta za ostanak ako se podnese zahtev za prenos broja u drugu mrežu? Količina svega ekvivalento Mega Planu je sasvim dovoljno, jer se radi o starijoj osobi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari