Ne zavisi to od sadržaja, boju koju odabereš za prevod i potvrdiš ta i ostane. Ja sam davno to podesio, i gledam i ja DV i HDR 10 ali uvijek ista boja stoji ne mjenja se ništa@sasa76 ,ma podesio sam ja to ali mislim da zavisi od sadržaja kad pustim da li je DV i slično.
Aktuelni su debrid addoni poput : Redlight,Umbrella i POV. Plaćaju se debrid servisi da bi pomenuti addoni radili. Od besplatnih je najbolji ElementumKoji je sada način da prosečan korisnik dođe do 4k filmova? Koji add on je aktuelan I radi? Treba li šta da se plati?
Da li može link?Od besplatnih je najbolji Elementum
Jesi podesio pozadinu titla prozirnost?Onda ne znam sta je.Ali ima razlike kad postavim mod slike,npr.
Instaliraj ovaj repository pa u njemu imaš elementum https://dexe.win/kodi/Da li može link?
Od formata title naravno. Nema podešavanja boje za PGS titl jer su slova fotke 😅 ASS format obično uključuje i "styling" informacija iako je textualni. Sa klasičnim SRT titlovima možeš da radiš šta hoćeš.Jedno glupo pitanje.Kako podesiti titlove da su uvek bele boje?Nekad su beli,nekad sivi i tamni.Od čega to zavisi?
Ako već nisi,na Torboxu CDN stavi na autoU zadnje vreme mi svaki, ama svaki film koji gledam ili seriju obaezno "pukne" prilikom gledanja i moram iznova pokrenuti , Umbrela je u pitanju, Nvidia Shield, samo jednom se desi, ali se desi, koristim i RD i Torbox, nema pravila, uglavnom gledam one prve 4k strimove, na ovim slabijim se to ne desava, internet je optika 300/200, neznam da li se to jos neko desava, zahvaljujem
Na auto je, ali i na RD se desava, izgleda da novi internet provajder kod njega problem, dok sam bio na Supernova, nije toga bilo, iako nije bila optika i duplo manja brzina bilaAko već nisi,na Torboxu CDN stavi na auto
Upravo tako, mislim da nije problem izdvojiti 3s za uzbor i klik titla... Previše ste se razmazili... A nekad skini torent, skini titl, preimenuj titl, pa startuj, pa prebaci na tv...U podešavanju Kodija ideš na uređaj za reprodukciju pa titlovi pa dole pri dnu uključiš stavku automatski preuzmi prvi titl. Ali nebi ti ja to preporučio da radiš, jer uglavnom ti neće preuzeti prevod da bude usklađen sa zvukom to je najbolje birati ručno prevod za fajl koji si pustio
Na kom repo ima?Izbacen novi addon za titlove - ExYu Subtitles...
Narocito dobar za one lenje, nema podešavanja, nema logovanja, niti mu trebaju podešavanja iz Kodija za jezike, kodne strane i sl. Dakle samo instal i vozi...
Mnogo bolje radi od opensubtitles addona, bolje nalazi i prikazuje titlove... Izbor je opensubtitles v3... Radi i bez pokretanja videa, tako da pre gledanja mozete proveriti da li postoji prevod za film/seriju...
I dalje primarni addon treba da vam ostane titlovi addon i da ga podrzite ako je moguce, a ovaj da bude rezerva jer često ima titlove kojih na titlovima jos nema, iako su mozda nekvalitetniji... Ukoliko ne nadje nase prevode izbacuje titlove na engleskom...
Hvala brtNa jednom vrlo skupom @dEXE ga ljubomorno cuva i ne da ga nikom 🤣😂🤣😂🤣😂
Pa sta da se radi, koristi Nuvio onda... Na primer na redlite addonu nece sam da ucita titl iako je opcija cekirana, a na nekim jednostavnijim hoce, mozda ne radi sa debridovima, nemam pojma nisam se udubljivao...Na Nuvio npr mi pušta uvek pravi titl a isto postavim automatski da mi pušta.Zanimljivo....
Pa dobro, ja nesto ne volim to da miksujem, kodi je zakon 😉@dEXE ,malo kombinujem Kodi malo Nuvio.Ali dobri su i jedan i drugi.Svakako sam sve na Kodiju instalirao preko tvog repo-a.😉
Što se tiče plaginova koristi sve što je od stremia za to nisam nigde našao da ima negde da ih je neko namenski napravio baš za nuvio sem kolekcija. Jedina velika razlika su nuvio repository koji daju više provajdera odakle vuku linkove za one koji ne plaćaju debrid servise,i koji se trenutno redovnije održavaju nego plugini za stremio koji isto to rade.Pa dobro, ja nesto ne volim to da miksujem, kodi je zakon 😉
Mozda i zbog toga sto ne koristim kodi na androidu, pa onda nije ni toliko lako startuj ovo startuj ono...
U odnosu na stremio mnogo mi vise sirine i mogucnosti nudi kodi, mada je stremio laksi za "jednostavne" ljude...
Ali kad si vec pomenuo, znam da nije tema, ali ukratko, ima li neke znacajne razlike Nuvio u odnosu na Stremio, ili je manje vise slicno, i verovatno iste plaginove koriste...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari