Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Danas istekao ugovor .Prebacili sami sa Soko Lite na 5L.Danas moze odmah da se podnosi za A1?Dali bi mi odbili prenos ako jos 7 rata imam za Tag uredjaj?Ili da to isplatim
Možete i danas, ali po pređašnjim iskustvima ljudi sa teme, bolje je sačekati ponedeljak. Vikend zna da bude nekad problematičan za pozive, posebno popodne.
Što se tiče preostalih rata, to ne bi trebalo da bude problem (ako planirate da se zadržite u MTS mreži).
Meni je ostalo par rata za TV kada sam obnavljao ugovor, pa mi to nisu ni pominjali.
Bitno je samo da nemate neka dospela dugovanja.

Možete i danas, ali po pređašnjim iskustvima ljudi sa teme, bolje je sačekati ponedeljak. Vikend zna da bude nekad problematičan za pozive, posebno popodne.
Što se tiče preostalih rata, to ne bi trebalo da bude problem (ako planirate da se zadržite u MTS mreži).
Meni je ostalo par rata za TV kada sam obnavljao ugovor, pa mi to nisu ni pominjali.
Bitno je samo da nemate neka dospela dugovanja.
Hvala na odgovoru.
Podneo zahtev u A1.Sto se tice tih rata ,bio pre toga u mts podneo zahtev da otplatim.Nisu dali odmah.Vec ce doci kroz sledeći račun.Inace sam podneo za pripejd.Mega plan i dalje gratis 3 meseca
Sta god da ponudi MTS ,ne znam dal da prihvatim

Ja sam prihvatio 5ica S , 60% popusta za 24 m. Naravno, prethodno sam otišao u A1 i podneo zahtev za prenos broja iz mts. Zvali su iz mts nakon sat ipo. Sve se odigralo radnim danom između 14 i 15:30 h

Hvala na odgovoru.
Podneo zahtev u A1.Sto se tice tih rata ,bio pre toga u mts podneo zahtev da otplatim.Nisu dali odmah.Vec ce doci kroz sledeći račun.Inace sam podneo za pripejd.Mega plan i dalje gratis 3 meseca
Sta god da ponudi MTS ,ne znam dal da prihvatim
Sve zavisi od toga šta vama treba. Sa ovim popustima od 50-60%, koje nude za zadržavanje, deluje da MTS ima bolje upakovane pakete... Ako niste zahtevan korisnik, i mega/top plan su ok. Ali opet, posle 3 gratis meseca, ta promocija košta između 800-1200 dinara mesečno...
Kažem, sve zavisi od onoga koliko šta trošite

Malopre bio u poslovnici da se raspitam za telefon. Za 5ica L ostaje popust 50% ako se uzme telefon naknadno,ali se gubi popust onaj u prvih 6 meseci(po 450 dinara) 18meseci na 50%. Vec bi bio popust od 50% na na primer 22 meseca,ako su prosla dva meseca od potpisivanja ugovora.Što i nije tako lose

Tast tražio 70% na 5S, rekli ne može, može samo 60% (posle zahteva za prelaz u A1). A on se spremao da potpiše novi ugovor po regularnim uslovima, mislim da su mu bili rekli 50% popusta par meseci.
Produzio i ja posle zahteva za prenos u A1.
Izgleda da za S trenutno ide 60% popust i 3 meseca po nizoj tarifi (~300din). Uzeo sam M pod takvim uslovima - 60% popust a prva 3 meseca po 340 din.
Mislim da je za L 6m niza tarifa + 18m 50%.

Sa ovim popustima L je u proseku oko 1650 din, a M 1250.
Uzeo M - dovoljan mi.

Poslednja izmena:
Evo update .
Zvali su za manje od 1h.Prihvatio sam 60%na 5S uz to popust uredjaj.Cak na to eko reciklaža. Meni top .Taman mi fon treba za poklon .

A šta si dobio u A1 za eventualni prelazak?
Pošto sam mali potrošač interneta, a još manji minuta i sms-ova, rekao sam radnici A1 na šalteru da se dvoumim između besplatnog mega plana i neo surf sa nekim popustom. I rekao da imam samo vaucer za 20%. Ona kaže da u poslovnici daju 30% i naravno savetovala da za to napravimo predugovor. Ja pristao jer sam znao da ću iz mts-a izvući neki dobru 5icu, a ako ne, dobar će mi biti i neo surf za ispod 1500 rsd.

Da li mts zove za zadržavanje ako se podnese zahtev za prelazak sa mts pripejd na globaltel. I da li moze da se prenese broj na A1 pripejd tarifu

Pozdrav. Prvo pitao A1 za neki popust, nisu ponudili nista, pitao MTS, odmah me zvali za prenos broja kod njih i 50% ponuda na 5ica tarife. Meni 5ica M (roaming 12GB) odlicno zvuci za 1800 din mesecno. Da li mislite da je nesto dodatno moguce izvuci? Pretpostavljam da ce i A1 da se javi kada podnesem zahtev za prenos, ali koliko cujem nisu neke ponude za ostajanje kod njih.

50% za ostanak, probaj da pregovaras sa a1 posto bi ti uzeo tipa neo super za 1500x24 dok je u mts 1800x24 al u mts na m imas 800gb dok u a1 100gb po punoj posle 2mb/s probaj sa a1 da vidis dal mogu da izadju u susret (ili besplatni meseci ili veci popust)

zovu idalje, pre 2 meseca probah opet posle 22. pa javljam kako je stanje

Pozdrav. Prvo pitao A1 za neki popust, nisu ponudili nista, pitao MTS, odmah me zvali za prenos broja kod njih i 50% ponuda na 5ica tarife. Meni 5ica M (roaming 12GB) odlicno zvuci za 1800 din mesecno. Da li mislite da je nesto dodatno moguce izvuci? Pretpostavljam da ce i A1 da se javi kada podnesem zahtev za prenos, ali koliko cujem nisu neke ponude za ostajanje kod njih.
Gde si pitao MTS? Poslovnica ili agent?

Da li mts zove za zadržavanje ako se podnese zahtev za prelazak sa mts pripejd na globaltel. I da li moze da se prenese broj na A1 pripejd tarifu
Pa za prelazak u Globaltel iskreno ne verujem (ne znam ) jer je globaltel njihov, otkupili su ga. I da naravno da možeš preneti u A1 na pri peid ako si i u Mts-u na pri peidu minimum 2 meseca ili ako ti UO kod Mts-a ističe za mesec dana.

Pa za prelazak u Globaltel iskreno ne verujem (ne znam ) jer je globaltel njihov, otkupili su ga. I da naravno da možeš preneti u A1 na pri peid ako si i u Mts-u na pri peidu minimum 2 meseca ili ako ti UO kod Mts-a ističe za mesec dana.
Ja baš bila iznenađena kad su me zvali i bukvalno pitala agenta niste li vi ista firma? - kaže nismo 🙂 i odobrila mi 50% na neku soko tarifu u tom trenutku 🙂

Da i ja doprinesem. Ostavio poruku u temi da me neko kontaktira od akvizitera, 0 bodova. Niko nije zvao. Ako neko zna nekog mts radnika, uclanite ga, zaradice brdo para.

Elem, sestri isyice ugovor u mts, 5ica S. Zeli nov telefon, s26 256gb, plus a57 gratis sada. Po racunici a2 ima najbolju cenu telefona, gledajuci regularne cene. Zvala mts, dali su joj 3 meseca po 670 dinara, zatim 21 mesec po 2490. Za 5ica M tarifu. Telefon 3450x24. Sve zajedno oko 6000 mesecno, sto mislim da je dobra ponuda i prihvatila je. Mozda moze bolje uz zahtev za prenos, ali u ovom trenutku, bez ikakvog cimanja, ovo je sjajno.

Recite mi ukoliko bi uzeo najjaci paket 5ica Xl i uslugu multi sim, uzeo 5g router ubacio karticu u njega i esim aktivirao na tel, da li bi to funkcionisalo da koristim karticu kao kucni net, a esim normalno u tel?

Ako ti u telefonu nikad neće zatrebati SMS 😅
Konta pristup ima više smisla: da kupiš neku od onih "eSIM > SIM" "adapter" kartica i na to skladištiš taj eSIM profil i tu "specijalnu" SIM karticu ubaciš u ruter.

Da i ja doprinesem. Ostavio poruku u temi da me neko kontaktira od akvizitera, 0 bodova. Niko nije zvao. Ako neko zna nekog mts radnika, uclanite ga, zaradice brdo para.

Elem, sestri isyice ugovor u mts, 5ica S. Zeli nov telefon, s26 256gb, plus a57 gratis sada. Po racunici a2 ima najbolju cenu telefona, gledajuci regularne cene. Zvala mts, dali su joj 3 meseca po 670 dinara, zatim 21 mesec po 2490. Za 5ica M tarifu. Telefon 3450x24. Sve zajedno oko 6000 mesecno, sto mislim da je dobra ponuda i prihvatila je. Mozda moze bolje uz zahtev za prenos, ali u ovom trenutku, bez ikakvog cimanja, ovo je sjajno.
moze bolje uz prenos...

to je ponuda prodaje, od sluzbe za zadrzavanje se dobija jos bolja ponuda...

Jaka cena
Ja sam na kraju sa zahtevom za prenos broja.Cena za 5s i a57 mesečno 2600din

S26 256 nema ispod 100k nigde, a57 128gb nema ispod 40k nigde. Zanemarite oglase i divlje radnje bez fiskalnog. Svakako joj trebaju telefoni i u ovom slucaju joj tarifa dodje gratis. Do sada je placala 2900 samo tarifu, bez telefona. Verujem da uz zahtev za prenos moze bolje, ali ne verujem nesto mnogo bolje. Napomena da ide i telefon uz tarifu, koji je na sajtu mts zvanicno puno skuplji

S26 256 nema ispod 100k nigde, a57 128gb nema ispod 40k nigde. Zanemarite oglase i divlje radnje bez fiskalnog. Svakako joj trebaju telefoni i u ovom slucaju joj tarifa dodje gratis. Do sada je placala 2900 samo tarifu, bez telefona. Verujem da uz zahtev za prenos moze bolje, ali ne verujem nesto mnogo bolje. Napomena da ide i telefon uz tarifu, koji je na sajtu mts zvanicno puno skuplji
Kako je dobila ovoliki popust? Koji broj je zvala?

Nazad
Vrh Dno