Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Pozdrav svima,

A1 korisnik sam već više od 10 godina, a ugovorna obaveza mi ističe za oko 2 meseca.

Do sada nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu za produženje ugovora koja bi bila bolja od redovne cene paketa. Iskreno, očekivao sam nešto više s obzirom na to koliko dugo sam korisnik.

Ako neko ima kontakt agenta ili može da preporuči gde da se raspitam za konkretnu ponudu za prelazak u Yettel ili MTS, bio bih zahvalan.

Hvala!

Ako neko ima mts kontakt za obnovu i dobre pogodnosti molim za broj

Izvinjavam se ako sam pogresio temu, ali imam jos uvek kodove od A1 za 20% popusta, pa ako je neko zainteresovan....Video sam da vaze do 30.9.

Ističe ugovor u Yetelu, potrebna ponuda za prelezak na MTS.

Potreban agent za prenos mts prepaid broja na postpaid u yettelu. Lokacija Jagodina

Danas sam napustio MTS BizNet i želim da prebacim broj u A1. Da li postoji agent iz Kruševca koji može da pomogne oko bržeg i povoljnijeg prelaska?

Pozdrav
Korisnik sam Yettela vec preko 10 godina. Isticu mi ugovori za kucni net+kablovsku, i telefon yettel40. Kablovsku ne koristim, a na telefonu ne potrosim ni GB, ni minute. Zeleo bih da na mobilnom predjem na nizi paket tipa surf40, kablovsku da otkazem i zadrzim opticki internet. Ukoliko neko ima dobru ponudu za mene neka javi!

15.09. mi istice ugovor kod mts, treba mi ponuda za a1 NeoSuper, bg

Pozdrav uskoro mi istice ugovor za mobilni u A1, potrebna mi najbolja ponuda za ostanak ili prelazak u neku drugu mrezu. Hvala

Jel se nekome javio agent? Meni nije. ☹️
Ako si tražio obnovu kod trenutnog operatera, naravno da ti se nije javio. Agenti rade samo nove korisnike.

P.S. izvinjavam se ako sam pogrešio, odnosno ako nisi tražio obnovu već ponudu za novog korisnika, mada cenim da bi ti se u tom slučaju javio agent

Pozdrav, istekao mi je postpaid ugovor u mts-u. Potrebna mi je ponuda za prelazak u Yettel mrezu, uz zadrzavanje broja, postpaid sistem placanja.
Hvala unapred 🙂

Tražim ponudu za prelazak iz Yettela na A1 Neo Super tarifu. Ako ima neko od agenata sa dobrom ponudom, zainteresovan sam

Istekao nam je ugovor za BOX4 Zlatni u MTS-u (sa optickim internetom 1000/500), trazimo najbolju paket ponudu ili kombinaciju za mobilnu pretplatu + opticki internet + eventualno TV pretplatu. Svi operateri dolaze u obzir: prelazak kod operatera koju da najbolju ponudu ili produzetak kod mts-a ako bude dobra ponuda. Takodje, imamo jos jednu dodatnu (drugu) mobilnu pretplatu za koju bi isto hteli potpisati ugovor sa nekim popustom uz prethodno. Grad: Subotica.

Znaci: dve mobilne pretplate + opticki internet sa i bez TV pretplate ukoliko postoji neka kombinacija ili objedinjeni paket.

Molimo ponude u privatne poruke, pa biramo najpovoljniju. Hvala, pozdrav.

Da li ovde ima neki agent iz Yettela. Zamolio bih da mi se javi na PP sa ponudom

Istice mi u novembru mob i tv/net u Yettelu, ostao bih ako je dobra ponuda, a isto tako mogu i da predjem za dobru ponudu, moze pp

Izgleda da je trenutno za prelazak u Yettel potrebno da imate i opticku mrezu. Niko mi se nije javio na PP ali sam kontaktirao preko telefona par agenata, kad kazem da nemam nikakvu opticku infrastrukturu od bilo koje mreze, vise mi se ni ne jave. Bar da kazu da ne mogu, pa hajde. Neprofesionalno krajnje.

Potreban Yettel agent za produzenje ugovora za mobilni paket. Ugovor istekao. A moze i neki A1 agent sa dobrom ponudom.

I jel ti se javio??
Ma samo čitaju, jave se samo onima koji se ulizuju. Ja vodim rat sa njima, 3 broja su prebačena, sutra idu još 2 a za mesec dana i poslednji star 27 godina. e onda neka zovu mog tatu iz groblja. al sad radim i kampanju u svim grupama gde sam da svi masovno prelaze kod drugih. A posebno familija.

Nazad
Vrh Dno