Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Pozdrav svima,

A1 korisnik sam već više od 10 godina, a ugovorna obaveza mi ističe za oko 2 meseca.

Do sada nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu za produženje ugovora koja bi bila bolja od redovne cene paketa. Iskreno, očekivao sam nešto više s obzirom na to koliko dugo sam korisnik.

Ako neko ima kontakt agenta ili može da preporuči gde da se raspitam za konkretnu ponudu za prelazak u Yettel ili MTS, bio bih zahvalan.

Hvala!

Ako neko ima mts kontakt za obnovu i dobre pogodnosti molim za broj

Izvinjavam se ako sam pogresio temu, ali imam jos uvek kodove od A1 za 20% popusta, pa ako je neko zainteresovan....Video sam da vaze do 30.9.

Ističe ugovor u Yetelu, potrebna ponuda za prelezak na MTS.

Danas sam napustio MTS BizNet i želim da prebacim broj u A1. Da li postoji agent iz Kruševca koji može da pomogne oko bržeg i povoljnijeg prelaska?

Pozdrav
Korisnik sam Yettela vec preko 10 godina. Isticu mi ugovori za kucni net+kablovsku, i telefon yettel40. Kablovsku ne koristim, a na telefonu ne potrosim ni GB, ni minute. Zeleo bih da na mobilnom predjem na nizi paket tipa surf40, kablovsku da otkazem i zadrzim opticki internet. Ukoliko neko ima dobru ponudu za mene neka javi!

15.09. mi istice ugovor kod mts, treba mi ponuda za a1 NeoSuper, bg

Pozdrav uskoro mi istice ugovor za mobilni u A1, potrebna mi najbolja ponuda za ostanak ili prelazak u neku drugu mrezu. Hvala

Nazad
Vrh Dno