U tome je ceo problem - 20 hiljada EUR, ali može da pređe 150 km na autoputu, ako imaš sreće. Ako ne, i manje. Odlazak do NS i nazad, to je to.Jeste videli novi Spring?
Ima veče dimenzije od predhodni ka, radjen na platformi za Twingo i Renault 5.
Domet 250km,brzo punjenje na 50KW gde od 15-80% puni za 25min.biće oko 18- 20K. Ako bude 18K uz subvenciju biće moj.
Da, Artic bela. Da se deca potpisuju na njega 😉
Bacih pogled na auto i sve je super ali gume 225/45 R19. Ja sam probao na Zoe da stavim 45 profil, to nije isti auto. Kao da se vozim na traktoru. Ne znam kakva su iskustva drugih, ali auto sa niskoprofilnim gumama na našim putevima je veoma loša (neudobna) kombinacija.kupiti Spring pored Leapmotor B05 je tezak mazohizam
Nije to bas toliko nizak profil zid gume je 10cm npr na 195 60 15 je 117mm razlika je 17mm , mislim da mogu da se naruce i 18ticeBacih pogled na auto i sve je super ali gume 225/45 R19. Ja sam probao na Zoe da stavim 45 profil, to nije isti auto. Kao da se vozim na traktoru. Ne znam kakva su iskustva drugih, ali auto sa niskoprofilnim gumama na našim putevima je veoma loša (neudobna) kombinacija.
A da kupuješ auto za početnika?kupiti Spring pored Leapmotor B05 je tezak mazohizam
Sigurno su sedista u springu udobnija od onih u b05 , ljudi budimo ozbiljni da je spring jeftiniji 5000e a i tada pa da imamo neku diskusiju ovako je smesno...Ne zavisi udobnost samo od visine profila pneumatika.
Mada, ljude sve manje zanima kako se nešto ponaša na putu, vole da se voze na oblaku, foteljama, masažerima, grejanju i hlađenju sedišta...
Nazalost to je nova normalnost. Sada mali gradski automobili imaju mali domet i tesko da ce se to promeniti u skorijoj buducnosti.U tome je ceo problem - 20 hiljada EUR, ali može da pređe 150 km na autoputu, ako imaš sreće. Ako ne, i manje. Odlazak do NS i nazad, to je to.
Prosto, to je premalo za normalnu upotrebu automobila.
Upravo. Jedan od čelnika MG-a je nedavno izjavio da te famozne solid-state baterije uopšte neće tako skoro.Priča da će solid state bateriji biti u automobilima za dve godine se vuče već 10 godina. Mislim da sad jesu blizu, ne samo oni, već i svi ostali, ali verovaću kad ih vidim u ponudi
Navodno će prvi solid-state auto bili novi Lexus LFA. Uzevši u obzir očekivanu cenu - to je isto kao da se i nisu pojavile..Upravo. Jedan od čelnika MG-a je nedavno izjavio da te famozne solid-state baterije uopšte neće tako skoro.
Slažem se u potpunosti. S tim da su sad ovaj put u fazonu "evo sad stvarno, majke mi". 😀Priča da će solid state bateriji biti u automobilima za dve godine se vuče već 10 godina. Mislim da sad jesu blizu, ne samo oni, već i svi ostali, ali verovaću kad ih vidim u ponudi
Navodno, kako kažu u gradu ce moći 300km. Meni za grad i najviše treba.U tome je ceo problem - 20 hiljada EUR, ali može da pređe 150 km na autoputu, ako imaš sreće. Ako ne, i manje. Odlazak do NS i nazad, to je to.
Prosto, to je premalo za normalnu upotrebu automobila.
Ako je to tih 27,5 kWh baterija, šanse za tih 200 km na autoputu su minimalne.Navodno, kako kažu u gradu ce moći 300km. Meni za grad i najviše treba.
Ako je deklarisan 250km, nadam se da ce na auto putu moci bar 200km.
Do bi mi bilo dovoljno. Sa brzim punjacem. Zavrsavaj bi mi posao.
Da, samo što oni pod "novim vozilima" izveštavaju sva vozila prvi put registrovana u Albaniji. Dakle, i Golf 2 dizlo, ako se uveze iz Hamburga, u albanskoj statistici je novo vozilo, jer je prvi put registrovan u Albaniji. Tako da... tu statistiku uzeti sa zrnim soli.Albanci lideri na Balkanu
Kažu da oni uvoze aute sa kineskog tržišta (znači bez EU homologacije) i još nemaju PDV i carinu na takva vozila.Plus sećam se da sam video da su kod njih novi e-auti bili nešto izuzetno jeftini, dal nemaju carine ili imaju neke dobre subvencije al sve je bilo dosta jeftinije nego kod nas.
Navodno, kako kažu u gradu ce moći 300km. Meni za grad i najviše treba.
Ako je deklarisan 250km, nadam se da ce na auto putu moci bar 200km.
Do bi mi bilo dovoljno. Sa brzim punjacem. Zavrsavaj bi mi posao.
Meni je za našu bananu 3% neironično dobar rezultat. Ako je ovo tačno i ako se odnosi samo na EV.
Meni je za našu bananu 3% neironično dobar rezultat. Ako je ovo tačno i ako se odnosi samo na EV.
To je priča... Iskreno ja bih voleo da je i kod nas tako.Kažu da oni uvoze aute sa kineskog tržišta (znači bez EU homologacije) i još nemaju PDV i carinu na takva vozila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari