Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Brightburn - odavno sam hteo da ga gledam, ali nikako. Baš mi se svidela ideja o "formativnim godinama zlog Supermena", ali je ispalo prilično loše. Loše napisano, neispeglan scenario, nerazrađeni likovi. Elizabet Benks prilično kilavo odigrala glavnu ulogu. 6,1 na Imdb je možda i više nego što bih ja dao.

Prospect - 5/10

Gubljenje vremena. Otac i ćera traže drago kamenje, međutim nakon sukoba sa dvojicom stranaca, preživi po jedan iz svake ekipe koji onda nevoljno moraju da udruže snage da bi preživeli. I sve to je nepotrebno smešteno u scifi okruženje, a moglo se bez svega toga i onda bi verovatno bilo zanimljivije i imalo veću težinu. Ovako je film nepotrebno opterećen prikazom okruženja i retrofuturističkim izgledom opreme i oružja, što nema ključni uticaj na radnju, dok su likovi dosta bledi, iako bi trebalo da je akcenat na njima. Dodatno, Pedro Pascal zvuči nepotrebno teatralno u odnosu na ostale glumce.

Mayday (2026)

Kao što Statam ima svoj podžanr, tako ima i Rajan Rejnolds 🙂 Klasičan njegov film, kome se on sviđa kao glumac svideće mu se i film, i obrnuto 🙂 Kenet Brana takođe dobar.

@zweet Taj film ima neku kao "zanimljivu" priču. Prvo je snimljen kratki film za neku siću pa je dobro prošao pa su dobili 4M$ da ga snime ponovo kao dugometražni film. Akcenat je bio na kostimima i scenografiji jer su sve uradili za "male pare" i radili ga ljudi koji to nikad nisu radili i još su za te pare dobili Mandalorijana.

Tomi Li Džons jedan od mojih omiljenih glumaca prvenstveno te generacije a i generalno.

Edit
Morao sam da dodam Džons da neko ne pomisli da je u pitanju jedan drugi Tomi Li i jedan drugi film, mada iskreno i taj film volim...

Poslednja izmena:
За тог другог је Блажа рекао - шта је бре Томи, мајонезу један!

Tomi Li Džons jedan od mojih omiljenih glumaca prvenstveno te generacije a i generalno.

Edit
Morao sam da dodam Džons da neko ne pomisli da je u pitanju jedan drugi Tomi Li i jedan drugi film, mada iskreno i taj film volim...
I verovatno Fugitive, kao njegov najbolji film

За тог другог је Блажа рекао - шта је бре Томи, мајонезу један!
Kuriozutet za Blažu 🤣
Dok sam radio pre 15ak god u centru BG sporadično sam ga u razmaku od par meseci sretao kod podzemnog prolaza Terazije i svaki put mu se javljao "Gde si Blažo legendo." Gledao me ko budalu sa facom ko je ovaj. Negde posle god dana ista scena i tog puta mi odgovori "E kako si? Kako tvoji?" 🤣 Čoveku se vidi da me se seća ali ne zna odakle.

odosmo u offtopic , jedna anegdota za Blazu u vreme dok je reklamirao Sinalco i vrteo se na tvu, video ga neki ortak, sedi sa drugarima ispred prodavnice i piju pivo, pita ga ovaj: Je li Blazo, sto ne pijes Sinalco, kaze Blaza: Bezi bre, da se otrujem.

Poslednja izmena:
Kuriozutet za Blažu 🤣
Dok sam radio pre 15ak god u centru BG sporadično sam ga u razmaku od par meseci sretao kod podzemnog prolaza Terazije i svaki put mu se javljao "Gde si Blažo legendo." Gledao me ko budalu sa facom ko je ovaj. Negde posle god dana ista scena i tog puta mi odgovori "E kako si? Kako tvoji?" 🤣 Čoveku se vidi da me se seća ali ne zna odakle.
🤣🤣🤣 ista prica i sa mnom, samo ga ja srecem u prezentu.

Ja znam jednu ludu glavu, dobra duša i težak, težak neradnik a tata mu beše jak čovek i ima jako nasledstvo... Pije samo Sinalco ceo život.
Ja mu pre oko mesec dana rekoh da nisam ni znao da i dalje postoji taj sok a on se uvredio i reče ebala te Coca Cola. 🤣🤣

Gledaće se ovih dana Dirty Pretty Things, volim jako tu glumicu.

Предуго сам чекао да одгледам, јер сам знао да вреди погледати натенане.
8/10.Screenshot_2026-09-14-11-14-08-48_da19c83e453b14198acfc9d98c090cae.webp

The Runner (2026)

Odgledati samo zbog Gal Gadot, mada i ona omatorila... Ocena na IMDb taman.

Za razliku od predivne i najlepse jewish glumice i pevacice, ikada, (barbra Str...)
Gal Gadot je lose ostarila.

To mi je Trey Paker rekao u levo uvo da napisem na benchu, i obecao 9000 dinara.
Dilema je samo bila izmedju 9000 dinara i Gal Gadot, ja sam izabrao Trey Paker varijantu sa sigurnih 9000 u dzepu.
Ali cu glasati za Gal, cisto da Treyu odradim "slipping a Mickey" 🙂

Poslednja izmena:
The End of Oak Street [2026]

Trenutno sam na 49ti minut filma od sat vremena i 39 minuta Malo mi treba da ga ugasim i izbrisem

Najvise me nervira nepotrebna vriska dreka losa gluma drama panika uzas uzaaaaaas
Gluplji film ne pamtim kad sam zadnji put gledao

Neka vam kad gledate gluposti. Kad dam video trailer rekoh zar opet Jurassic Park

Nazad
Vrh Dno