Elektroventil otisao, sam ventil je jeftin, popravka laka, brza i isplativa.Zdravo, imam Gorenje W7523 masinu i desava se da se bubanj napuni vodom iako nije radila nekih 20 sati prije toga. Juce je oprala ves oko 10 ujutro, izvadila sam ga i prebacila u masinu za susenje, a jutros kad sam oko 6 usla u kupatilo, bubanj je bio ispunjen vodom i voda se prelila po podu. Sta moze biti razlog, ima li svrhe popravljati ili odmah da gledam novu (ova je stara 8 godina)?
Izmedju dva pranja, zavijajte slavinu od masine da ne puni se vodom, do zamene ventila.Elektroventil otisao, sam ventil je jeftin, popravka laka, brza i isplativa.
Idemo ispočetka, Gorenje WPNEI84A1SWIFI reklamirana tri puta u prvih 5 meseci, tražio zamenu vratili mi pare.
Naravno moram što pre naći zamenu. Ima li neko pametan savet šta uzeti do 40ak hiljada koliko je košatala i ova?
Nisam zahtevan korisnik, mašina se uključuje jednom - dvaput nedeljno, 1200 obrtaja je sasvim dovoljno, 8kg...
JesteDal sam ja negde procitao da je Haier vlasnik Candya,neka me neko ispravi ako gresim.
Da, interesantno je to da su kupovinom GE appliances za severnoameričko tržište došli so vrhunske topload tehnologije... koje naravno u Evropi nema.Pa bas taj Haier je radjen na Candy platformi.Haier nema iskustva u proizvodnji top load masina za ves.
Pitaj drugara da li ima dugme (opciju) za pojacano ispiranje, da uzme vise vode pri ispiranju ili pranju i ispiranju?@Zexa
Drugar je u petak porucio tu haier od 8kg za nekih 60 soma.
Ovaj model
Do sada je koristio neku candy i majstori su stalno visili kod njega.Sve zivo su na njoj promenili i izdrzala je nekih 7 godina.I nece da je popravlja.![]()
HAIER THASNQ286TM5-S Mašina za pranje veša | Gigatron
<div style="font-family: system-ui,sans-serif; font-size: 16px; line-height: 1.6; color: #101828;"> <p><strong style="font-size: 16px;">Kompaktna veš mašina sa pametnim funkcijama</strong><br />Veš mašina kapaciteta 8 kg sa inverter motorom pruža optimalan balans između efikasnog pranja, tišeg...gigatron.rs
Nece da uradi centrifugu stane na pola pranja,naravno garancija istekla i resio je da kupi novu.
Gledao je i electrolux ali one imaju dosta manji bubanj nego ova haier od 8kg.Plus garancija 7 godina njemu znaci.
Kazem valjda ce ga bolje sluziti od stare candy sa kojom je imao gomilu problema.
Inace kupatilo mu je malo i moze stati samo masina sa gornjim punjenjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari