a koliko sati traje punjenje?Ne znam čak ni da li naplaćuju. Baterija je 625Wh, to je smešno, par din napuniti.
Bio sam do njih prosle nedelje (u rakovici) - rekli su mi da ne rade nista, ni mehaniku. Bukvalno sam samo hteo lanac i kocnice ali mi je majstor rekao da posto je ebike da ne rade nista.Planetbike servisira i e-bikes, navrati do njih pa ih pitaj
Ako neko ima info gde tacno treba da se ode bio bih zahvalan. Stvarno bih da odradim servis i da stavim tu bravu. Ovi iz rakovice su mi samo rekli da ne rade nista i to je to.I u Novom Sadu te usmere u konkretan Planet Bike jer ne rade sve svugde izgleda. Ali gde rade ima i dijagnostika i servis i svasta za e-bike. Ne znam da li je do obučenosti ili opreme-softvera @Shagon94
u Dalmatinskoj sam uvek vidjao ebikes na servisu, nemam ebike pa ne znam da li svuda popravljajuI u Novom Sadu te usmere u konkretan Planet Bike jer ne rade sve svugde izgleda. Ali gde rade ima i dijagnostika i servis i svasta za e-bike. Ne znam da li je do obučenosti ili opreme-softvera @Shagon94
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari