a koliko sati traje punjenje?Ne znam čak ni da li naplaćuju. Baterija je 625Wh, to je smešno, par din napuniti.
Bio sam do njih prosle nedelje (u rakovici) - rekli su mi da ne rade nista, ni mehaniku. Bukvalno sam samo hteo lanac i kocnice ali mi je majstor rekao da posto je ebike da ne rade nista.Planetbike servisira i e-bikes, navrati do njih pa ih pitaj
Ako neko ima info gde tacno treba da se ode bio bih zahvalan. Stvarno bih da odradim servis i da stavim tu bravu. Ovi iz rakovice su mi samo rekli da ne rade nista i to je to.I u Novom Sadu te usmere u konkretan Planet Bike jer ne rade sve svugde izgleda. Ali gde rade ima i dijagnostika i servis i svasta za e-bike. Ne znam da li je do obučenosti ili opreme-softvera @Shagon94
u Dalmatinskoj sam uvek vidjao ebikes na servisu, nemam ebike pa ne znam da li svuda popravljajuI u Novom Sadu te usmere u konkretan Planet Bike jer ne rade sve svugde izgleda. Ali gde rade ima i dijagnostika i servis i svasta za e-bike. Ne znam da li je do obučenosti ili opreme-softvera @Shagon94
Sad više niko ne razmatra🙂Da ukratko podelim svoje iskustvo sa firmom TrotinetMax, pošto sam je već pomenuo u prethodnom postu.
Kupio sam nov KuKirin G2 preko njihovog sajta. Trotinet je stigao, a odmah pri prvoj proveri ustanovio sam kvar sa punjenjem. Prilikom povezivanja punjača dolazilo je do varničenja, punjač se gasio i uređaj nije mogao da se puni.
Reklamaciju sam podneo istog dana, uz račun, fotografije i video problema. Sutradan su mi tražili dodatne podatke, koje sam odmah dostavio. Nakon toga je usledilo potpuno ćutanje. Prošao je i zakonski rok od osam dana, a odgovor na reklamaciju nisam dobio.
Pošto ništa nije rešeno, morao sam da angažujem advokata. On je prvo poslao formalnu opomenu pred utuženje, a zatim preuzeo kompletnu dalju komunikaciju sa firmom. Ni nakon prijema opomene nisu odmah reagovali.
TrotinetMax mi se prvi put ozbiljno javio tek tridesetog dana od kupovine, kada su se telefonom izvinili zbog propusta i pokušali da predlože slanje trotineta u servis. To sam odbio, jer je od početka tražena zamena novog neispravnog proizvoda, a advokat je dalje svu komunikaciju vodio pisanim putem.
Nakon njegove dalje prepiske firma je konačno pisanim putem prihvatila reklamaciju, prihvatila zamenu za potpuno nov i fabrički zapakovan KuKirin G2, kao i sve troškove preuzimanja i isporuke. Novi trotinet sam dobio oko šest nedelja nakon prvobitne reklamacije.
U međuvremenu sam slučaj prijavio i Tržišnoj inspekciji. Nakon sprovedenog nadzora Inspekcija je zvanično utvrdila nepravilnosti u postupanju TrotinetMaxa po mojoj reklamaciji, odnosno povredu člana 55 Zakona o zaštiti potrošača, i navela da će zbog utvrđenog prekršaja biti izdat prekršajni nalog.
Dakle, uređaj je na kraju zamenjen i slučaj je završen, ali tek nakon skoro mesec dana ignorisanja, uključivanja advokata, formalne opomene i dalje pravne komunikacije.
Ovo je isključivo moje dokumentovano iskustvo kao kupca, pa neka bude korisno nekome ko razmatra kupovinu kod njih.
neka o tome brinu roditelji te dece?Moj klinac uspeo za manje od dva meseca da iscepa zadnju gumu na Xiaomi 6, neki mangupi mu uzimali trotinet, dizali na jedan točak, ogulili ga...
Tako da sam se debelo pokajao što sam to uopšte i kupio.
Koliko se teško menja guma, koliko košta? Ne znam ni ko to i da li uopšte neko i radi kod mene u Svilajncu.
Plan je da to sredim pa ili da ostane za suprugu ili da ga prodam budzašto i da završim sa tim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari