Može.Pretpostavljam da ovaj XMRM-ML može da uključi i Mi box S 3rd gen?
@Salac UE Да ли ће наведени даљинац радити на/са Xiaomi TV Box S (2nd Gen)?Овај ћу наручити за који дан https://www.aliexpress.com/item/1005007668427421.html
Јесте да имам и један ЕОН даљинац, али ми повремено треба неки са air mouse функцијом.
Kod starijih TV-a, npr LG, nije HDMI-CEC nego Simplink, meni tako radi sa nekim matorim LG. Ako me secanje ne vara, tog simplink-a nema u podesavanjima, nego ima na daljinskom dugmeImam od skoro box s 3rd. Spojio sam ga na neki Fox tv 32 inch, verovatno iz 2015 godine, koji nema opciju hdmi cec, tako da za paljenje moram da koristim dva daljinska. Da li daljinski od boxa ima uopste IR rezim rada ili samo blutut? Ima u podesavanjima izlistane marke tv, ali nema za Fox, probao sam razne kineske brendove, kao i vodece svetske brendove, ali nisam uspeo da ga uparim.
Ako ima podršku to ti je u ovom delu što otvara ovo dugme menu,samo što ako je non Smart TV negde ima i to da se podesi da li da pali i gasi druge uređaje. A ako si već naviko na Iris i znaš njegov ir kod za TV najbolje ti je da uzmeš na kp Iris bluetooth varijantu daljinskog koji bi upario preko bluetootha sa boksom.Pogledajte prilog 553154
Tako izgleda daljinski od TV. Ne nalazim da ima tu opciju simplink ili slicno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari