Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Ovaj freepaid me podseca na kontrolu troskova , nekadasnji paket od mts-a, kao da je ta cela prica nastala tako.
Popunio sam onaj formlar za broj i ime pa neka me pozovu da prebacim broj, yettel me vise ne zanima.

Podneo zahtev za prenos u A1 opet nakon prethodnog neuspelog prenosa, zvali me i ponudili 3 meseca 30gb/1000 min I SMS, iako sam već iskoristio jednom 6 meseci free. Ljubazna radnica me nije dalje ubeđivala nakon što sam rekao da je glavni razlog prenosa kvalitet poziva. Nadam se da će uskoro da reše probleme s pozivima i VoLTE pa da se vratim.

Podneo zahtev za prenos u A1 opet nakon prethodnog neuspelog prenosa, zvali me i ponudili 3 meseca 30gb/1000 min I SMS, iako sam već iskoristio jednom 6 meseci free. Ljubazna radnica me nije dalje ubeđivala nakon što sam rekao da je glavni razlog prenosa kvalitet poziva. Nadam se da će uskoro da reše probleme s pozivima i VoLTE pa da se vratim.

Srecno sa A1, pre globtela sam probao A1, jedva sam cekao da odem. Volte nista, dolazni sms od banaka i sl nista. Pre njih sam imao mts prepaid na kojem je sve radilo...

Za moderatora: napisao sam poruku da Globatel ukida Globaltel govornu poštu, kao i MTS govornu (ko ima), nestalo je i sa sajta.
Poruka je obrisana i nema je!

Imam neki ruter koji je sim free i zeleo bih da ga koristim za wi fi kameru u selu. Dosad je posao zavrsavao a1 kucni net ali ga selim na drugu lokaciju i gledam alternative. Koliko sam ispratio potrosnju u prethodnim mesecima kamera trosi izmedju 1-3GB.
Da li Globatel pripejd moze biti sa nekim paketom ok alternativa? Imaju li pakete samo za internet i da li se sabiraju(ako postoji automatska obnova)?
ispao sam iz pripejd price vec neko vreme pa ako neko ima vremena i upucen je, bio bih zahvalan da mi objasni.

5gb 350 mislim da je, mesecno i obnavlja se

370 dinara, tačnije.
Da, može samo net i prenosi se. Uzbudljiva konekcija je naziv paketa.
Tako koristim net za telefon već neko vreme, a pre toga mi je taj SIM bio u ruteru, baš kako bi ti koristio.

Sada videh da je paket poskupeo.
Beše 335 dinara kada sam poslednji put dodavao.

Nazad
Vrh Dno