Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Potrebna mi je ponuda za A1 kućni net 5G.

Hvala

Istice mi box 4 plavi paket(optika) u mtsu 9. Oktobra.
Molim A1 /Yettel agenta da mi se javi u privatnoj poruci sa ponudom za net+TV+mobilni+fiksni(ako može da se prebaci fiksni uopšte) paket. Lokacija Beograd, Rakovica

Jel moze za Supernova plan 2 (novi korisnik) da se dobije bolji popust od zvanicnih 6 meseci 50%?

Za par dana mi ističe optika i tv kod Yettela. Mogu me kontaktirati agenti sa ponudama.

Istice mi ugovor sa Supernovom krajem meseca. Dok razmatram ponude drugih provajdera interesuje me kakva bi bila ponuda za produzenje ugovora.

Ističe dve godine besplatnog TV i neta optika supernova uz plaćanje pretplate za fiksni, nis brzi brod,ovde ima konkurencije jotel i Yettel optika,neka se javi neko iz Supernove Mts za nastavak saradnje po povoljnijim uslovima?

Ugovori sa Yettelom ističu krajem oktobra na tri lokacije, na sve tri postoji MTS optika i SBB instalacija.
Molim za kontakt u DM da prođemo šta je potrebno za koju lokaciju.
Lokacije su Miljakovac 3, Petlovo Brdo i Novi Beograd

Potrebne ponude za opticki internet i tv za Preradovicevu u Beogradu (Palilula).

Bratu za par dana istice ugovor u MTS za BOX 4 crveni LITE ,ako ima agenata za MTS molim da se jave sa ponudom da vidi sta da radi ,generalno sa mobilnom mrezom je jedino zadovoljan ,sve ostalo je uzas a plaća se puna cena usluge

Bratu za par dana istice ugovor u MTS za BOX 4 crveni LITE ,ako ima agenata za MTS molim da se jave sa ponudom da vidi sta da radi ,generalno sa mobilnom mrezom je jedino zadovoljan ,sve ostalo je uzas a plaća se puna cena usluge
Da napomenem da je u pitanju selo Vrelo,opstina UB,nema mogucnosti optike

Tražim najbolju ponudu za A1 optički internet sa televizijom ili yettel .
Molim agente da se jave
Kraljevo/nov korisnik

Kragujevac – tražim najbolju ponudu za internet + TV.

Trenutno sam Yettel korisnik, ugovor mi ističe krajem septembra, tako da razmatram prelazak kod drugog operatera.

Otvoren sam za A1, MTS, Yettel ili SBB, ali mi je trenutno A1 najzanimljiviji zbog ponuda za nove korisnike.

Tražim što bolju akciju – idealno 9–15 meseci po 1 RSD ili neku sličnu pogodnost.

Molim agente/akvizitere da mi pošalju u PM:

• tačan paket i brzinu
  • broj promotivnih meseci
  • cenu nakon promocije
  • ukupan period ugovorne obaveze
  • eventualne dodatne pogodnosti (HBO Max, Netflix, dodatni TV box itd.)

Zanima me najpovoljnija ukupna ponuda za 24 meseca, ne samo početna promo cena. Hvala unapred!

Trazim najbolju ponudu za A1 optiku ili yettel ili MTS. U zgradi ima MTS optika i A1. Beograd Zemun

Pozdrav, i dalje mi treba uvođenje optike, može fizičko ili pravno lice...

Trenutno imam coax SBB premium 600/60 bez ugovorne obaveze, 5999 din. mesečno.

Pre 6 meseci nuđen mi je Fiber Pro, i mts i orion su nudili slično... može ponuda sa dodatno uključenom televizijom u taj paket. Molim konkretne ponude u inbox. Bitno je da rešimo i da ne bude osnovni 100/100 🙂

Zgrada nema optiku, u ulici je ima. Zemun, Pregrevica.

Pozdrav svima,takodje zelim najbolju ponudu za Supernovu,molim agente iz Rume da se jave na pp.Moze i Yettel msm samo net za jednu od adresa sa dobrom ponudom.Na zalost ni jedna od adresa nema mogucnost optike tako da...UO istice za mesec i po,kao i mob.tarifa za nekih 7 dana.Hvala.

Pozdrav, treba mi ponuda za internet (optika) + TV, Beograd. Na lokaciji imamo i MTS i SBB optiku, tako da prakticno svi operateri dolaze u obzir. Ugovor sa SBB istekao danas.

Treba mi optika , sutra mi ističe UO Yettel za optiku (podneo zahtev za raskid ugovora). Upitanju Beograd, Stari grad .

Internet + TV Optika Yettel istice 25.09
Mobilni Yettel istice 02.10. (isto i supruzi),
Novi Sad, Grbavica, ako je bitno.
Slobodni ste da me kontaktirate preko PP

Potrebna ponuda za prelazak iz mts u A1 postpaid.
Beograd ako je bitno.

Nazad
Vrh Dno