Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Drugu ističe ugovor sa SBB, traži najbolju ponudu za NET+TV. Ima mts optiku na adresi. Mogu konkretne ponude meni u DM.

Odgovor na prethodna 2 pitanja: Yettel i A1 da, mts ne

Pozdrav, trazim ponudu za A1 optički internet, ukoliko može agent da me kontaktira. Hvala.

Tražim najbolju ponudu za optički internet.
Ugovor sa Yettelom mi ističe za 7 dana. / 09.09.2026. /

Istekao mi je ugovor sa mts za box3s paket na optici. Trazim najpovoljniju ponudu za slican paket, lokacija Mirijevo Koste Nadja.

SBB-a ugovor za internet i TV mi istice uskoro
Novi Beograd, 22 blok

Molim agente za ponude

Istice mi mts box4 15.09.2026. , interesuju me ponude za net/tv (eventualno net/tv/mob) - Beograd?

Tražim najbolju ponudu za 5g(4g) internet +tv

Krajem ovog meseca mi ističe ugovor sa SBB-om kod kojih sam imala trio - kablovski net, tv, tel
i bila prezadovoljna, jer mi je u suštini bio potreban samo net, ali sam ovo sve imala za super cenu, uz penzionerski popust;-)

Sada kad je preuzeo yettel, koga baš briga za nas penzose, cene paketa su malo prevelike za moje potrebe,
jer telefon uopšte ne koristim, tv retko gledam, a samo za net mi je to mnogo.

Ne trebaju mi nikakve ultra-fancy ponude, samo najskromniji internet paket.

Otvorena sam za sve operatere, pa ko da najbolju ponudu - nek pobedi.

Pozdrav, potreban kontakt za MTS/ Supernova paket na Ceraku, BG u vezi obnove ugovora, trenutni je box 4 plavi

Trazim najbolju ponudu za optiku (moze sa ili bez TV-a) po mogucnosti A1.
Zemun

Trazim najbolju ponudu za optiku - trenutno imam opticki kabel od MTSa. Podbara Novi Sad

Po mogucnosti samo internet

Ponuda Supernova , istice 15.09 trenutno Superplan3 M , Jajinci Beograd

Ističe mi UO za mesec dana kod drugog operatera i želim da pređem u A1 i uzmem 5G Biz net 300 (dakle kao pravno lice).

Da li ima nekih promotera za pravna lica za ovaj paket? Možete pustiti broj u inbox. Hvala.

Za oko mesec dana mi ističe ugovorna obaveza za kablovski internet kod MTS-a, imam par Yettel postpejd paketa za mobilnu telefoniju kojima uskoro ističe UO, a i Yettel Bank Max. Interesuje me šta bi mogao da se dogovorim sa Yettel-om ili A1.

Ističe ugovor za EON Light Duo kod SBB-a.
Plan je da se otarasim SBB-a i usluge televizije (pogotovo nakon ovih mutnih radnji sa "modularnim" paketom), pa bih pređem na A1 5G Kućni Net.

Alternativno dolazi u obzir ostanak na SBB-u, ali taj agent bi baš morao da da jako hardkor ponudu, što bi već prešlo granicu izvodljivog i realnog.

Istice mi UO u Yetelu za postpaid broj - 1.oktobra, zanima.me ponuda za prenos broja u A1.

Tražim najbolju ponudu za A1 optički internet sa televizijom.

Molim A1 agenta sa ponudom da mi se javi u privatnoj poruci.

Napomena: nov korisnik

Ističe ugovor za EON Light Duo kod SBB-a.
Plan je da se otarasim SBB-a i usluge televizije (pogotovo nakon ovih mutnih radnji sa "modularnim" paketom), pa bih pređem na A1 5G Kućni Net.

Alternativno dolazi u obzir ostanak na SBB-u, ali taj agent bi baš morao da da jako hardkor ponudu, što bi već prešlo granicu izvodljivog i realnog.
Rešeno, hvala!

Potrebna Supernova/mts net+tv ponuda od agenta.
Coax infrastruktura je u pitanju. A1 nema tehnickih mogucnosti na lokaciji.
Ugovorna istice 24. septembra i zahtev za raskid ugovora je vec podnet.

Ugovor za MTS BOX3M na optici ističe 16.Septembra.
Tražim ponudu za A1 optiku - Duo Plus
Mobilni broj mi je takođe u A1 mreži - NEO Super
Ili ponudu za SBB optiku - NET TV Premium
Pančevo

Istice mi box 4 zlatni paket u mtsu , optika 1000/500 (tj. istekla je UO 02.09.2026, sad sam do 02.10.2026 u otkaznom roku jer nisam na vreme podneo zahtev za raskid UO, vec na dan isteka 02.09.).
Molim A1 agenta da mi se javi u privatnoj poruci sa ponudom za net+TV paket, verovatno bih prebacio i postpejd broj u A1. Lokacija Zvezdara , BG (Zeleno Brdo)

Posto imam fixni tel,da li moze ponuda za net po ceni fixnog ili da odjavim fixni?

Nazad
Vrh Dno