Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

The Night Of (2016)

Sjajna mini-serija, priča prati momka koji zaglavi zatvor za ubistvo za koje tvrdi da nije počinio, i dok se sprema suđenje itd. on mora da se transformiše od dobrog i nevinog studenta u kriminalca sa tetovažama kako bi preživeo iza rešetaka. Džon Torturo odglumio fantastično (advokata sa sve ekcemom 🙂)
Beše i neki film sa tom temom - gde neki bogatun zaglavi zatvor jer mu je tast namestio neke pronevere, pa se on sprema za to uz pomoć nekog crnca za koga misli da je sa ulice i da može da mu to "završi". Komedija, ništa posebno.

Silo
Početak treće sezone mi delovao kao ogroman korak unazad.. zatim i početak poslednje epizode sličan rolerkoster..
Međutim, sve je to ispeglano kako treba i od mene ide 7.5/10
Izdvojio bih Noksa, Širli i Simsa kao najbolje likove. Džulijet na momente kao plovka mutava.
Poslednja epizoda možda najbolja u čitavom serijalu.

Slutiš jer su baš jako mnogo suptilni bili kad su te navodili na taj trag 🤣🤣
Da, slutio sam od kad su ih razdvojili. I slutiću dok se ne potvrdi.
Moj ti je iskreni savet da se pozabaviš malo više sobom, a manje drugima.
Ne bih da kršim pravila kuće i svoja moralna načela, inače bih ti sa apetitom sročio šta mislim o osobama poput tebe, a ne o serijama.
A sad da se vratimo temi, i izvinjavam se prisutnima zbog oftopika.
Bye 👋

Beše i neki film sa tom temom - gde neki bogatun zaglavi zatvor jer mu je tast namestio neke pronevere, pa se on sprema za to uz pomoć nekog crnca za koga misli da je sa ulice i da može da mu to "završi". Komedija, ništa posebno.
Bila je takva "komedija" sa Will Ferrelom i Kevin Martin od imenom Get Hard...

S obzirom da nikako ne varim Ferrela i njegov "humor" definitivno ništa naročito.

Sa druge strane Night of izuzetno dobra serija.

Nisam bio par dana na forumu, pa nisam ispratio. Jel pominjao neko u ovoj sekciji Bred Pita?

Ok. Više nema smisla. Od sutra opomene.

Fauda 5. sezona
Isti ritam i kvalitet kao i prethodne sezone, na momente amaterski 😃
Ovog puta prati lov na pripadnike Hamasa koji su učestvovali u napadu na južni deo Izraela 2023. godine.
7. i 8. epizoda na neki način rekonstruišu masakre u kibucima i Nova festivalu
Nedovoljno dobro za preporuku ali se može odgledati.
Negde između 6.5 i 7/10 od mene.

Poslednja izmena od urednika:
Na preporuku odgledah prvu epizodu Bad Monkey. Ima li neko da je prešao celu sezonu i da li se Vinsova gluma popravlja do kraja ili je ovako očajna sve vreme?

Fauda 5. sezona
Isti ritam i kvalitet kao i prethodne sezone, na momente amaterski 😃
Ovog puta prati lov na pripadnike Hamasa koji su učestvovali u napadu na južni deo Izraela 2023. godine.
7. i 8. epizoda na neki način rekonstruišu masakre u kibucima i Nova festivalu
Nedovoljno dobro za preporuku ali se može odgledati.
Negde između 6.5 i 7/10 od mene.
Odgledao pre par godina sve četiri sezone i mislio da je serija završena. I sada vidim peta sezona. Ne znam da li i da krenem da gledam.

Odgledao pre par godina sve četiri sezone i mislio da je serija završena. I sada vidim peta sezona. Ne znam da li i da krenem da gledam.
Pa znaš kako, upravo sam zbog toga stavio kratak opis (koji je naknadno prebačen u spoiler) da bih eventualno dodatno zaintrigirao potencijalne gledaoce 😃 u pitanju je kombinacija fikcije i stvarnih događaja.. ako su ti se iole svidele prve četiri, onda će i ova..

Postavljen prevod i za treću epizodu prve sezone serije "Vestisi".

The Westies.webp

Nazad
Vrh Dno