Šta je novo?

A1 Xplore TV - aplikacije [nije tema za A1 smart box/settop box ni za pakete A1]

Uh, sad instalirah na tabletu, ista verzija kao na telefonu i nema tamna tema,ne mogu da gledam u belilo ;(
Ne znam koliko ljudi se bavi razvojem aplikacije, ali danas uz AI, jako sporo i slabo se to radi... Jasno je da je tv aplikacija primarna, ali da te neke stvari osnovne ne mogu godinama da se dorade, fakticki 3 prompta je potrebno za tako nesto...

Možda zato što velikoj većini ljudi ne smeta belilo.
Ipak oni gledaju šta većina korisnika traži, šta im smeta, šta bi voleli, a nisu im prioritet fotosenzitivne osobe. Igra velikih brojeva

Moguce, ali sumnjam da su radili istrazivanja i da bas znaju ukus korisnika... Jasno mi je i da su to velike korporacije, i velika lova, i ne diraj ono sto radi, malo tu i tamo cacni...
Ali nekako mi je sve to neozbiljno, rekoh ne verujem da je to jedan covek, neka je dva tri programera, ne menjas ukus ili naturas nesto korisnicima, ali dajes im opcije... Dakle da svi budu srecni a ti da pravis utisak da nesto radis, poboljšavas uslugu...
Ovako meni to deluje neozbiljno, samo vidi interfejs u nekim delovima zastareo, ikona pravljena ko nogama, takve sitnice... I za jedan zarez treba da se sloze 3 lika iz 3 zemlje... Valjda je i njima lakse da ne cackaju previše, sta znam, verovatno malo ljudi trazi dlaku u jajetu, vec gleda kako pravilno da pritisne dugme na daljincu... Samo meni to nekako nije poenta al dobro sta pa ja znam...

Sada je najbolje da nam Mare, predstavnik A1 na ovom forumu, malo približi situaciju, kako, šta, da li može ili ne, šta možemo da očekujemo i kako stoje stvari za na dalje... Hvala unapred, očekujemo odgovor. Pozdrav

Ostavite čoveka na miru nema tu leba da će se nešto extra poboljšati. Xplore TV krenula 2019 u ostatku EU gde a1 posluje kod nas 2023 ako je dosad nisu za sve te korisnike ispeglali i napravili za sve uređaje. Neće sigurno ni sada zbog nas u Srbiji nešto drastično promeniti ni poboljšati.

Ako ide tako kako ide, onda ovde možemo samo da čitamo kuknjavu bez nekog konkretnog resenja. Ništa, čekamo ankete i gledamo u pasulj do kraja ugovorne obaveze i nadamo se biće bolje....

Nazad
Vrh Dno