Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2026) - FAQ u prvoj poruci

sta se desava sa ovom mojom LA?
Nikada nije ovako dugo stajalo u mestu...?
Gde se nalazi ova posiljka?

Leaving customs, awaiting transfer
Your package will soon be handed over to the domestic courier company.
Wed | Sep. 02 13:58

Your package arrived at local airport
Tue | Sep. 01 15:00

Export customs clearance complete.
Sat | Aug. 15 06:45

Export customs clearance started
Sat | Aug. 15 06:22

In transit
Package leaving origin country/region.
Thu | Aug. 13 18:00

Awaiting flight

Your package arrived at the origin airport. Awaiting transit.
Fri | Aug. 07 06:49

In transit
Package left sorting center of origin.
Thu | Aug. 06 00:19

Package received by sorting center of origin.
Tue | Aug. 04 16:44

Collected by carrier
Package collected by carrier.
Tue | Aug. 04 08:32

Your package is being prepared
Aug 2, 22:55 (GMT+2)

Your order's been created
Aug 2, 22:54 (GMT+2)

Na istom mestu gde i moja,druze se 🙂

Leaving customs, awaiting transfer
Your package will soon be handed over to the domestic courier company.
Wed | Sep. 02 13:58

Your package arrived at local airport
Tue | Sep. 01 15:00

Export customs clearance complete.
Sat | Aug. 15 06:45

Export customs clearance started
Sat | Aug. 15 06:22

In transit
Awaiting flight

Package leaving origin country/region.

Your package arrived at the origin airport. Awaiting transit.
Thu | Aug. 06 09:30

In transit
Package left sorting center of origin.
Wed | Aug. 05 05:04

Package collected by carrier.
Mon | Aug. 03 22:42

Package received by sorting center of origin.
Mon | Aug. 03 22:42

The seller has shipped your package.
Jul 30, 12:23 (GMT+2)

Your package is being prepared
Jul 29, 11:38 (GMT+2)

Your order's been created
Jul 29, 11:37 (GMT+2)

LP PP doneo Bex ,bez dodatnih troškova ,na koverti piše 0.86e. Prethodna 10centi mi nisu uzeli 2din za PDV

UT - NL bas sporo idu sa aliexpresa evo proslo 30 dana nema nista , rekord je 40 dana kod mene za aliexpres posiljke znao sam cekati i po 40 dana.

Kod mene bexov LP...PP posle 13 dana jos nije stigao, danima stoji na carini.
Inace su stizali posle 9-10 dana.
Ja bih ti preporučio da im pišeš direktno na mejl špedicije da ti ne bi vratili pakete kao meni, da proveriš status carinjenja i da li treba da dostaviš dokumentaciju za carinjenje.

Ut…Nl stigle 4 danas nakon 26 dana. Sve četiri ne uzoh, nego se zahvalih poštaru na uzaludnom trudu da ih dostavi, jer mi ne pada na pamet da platim 10€ harač za 1€ kupovinu. Imam još dve u tranzitu “za nepreuzimanje”.

Sad ću i kineza da pohvalim kroz ocenu, što mi je sve slao odvojeno…

LP PP (2 paketa) preuzeo u Bex shopu, naznacio sam postu kao adresu , nisam ni znao da Bex ima neki deal sa carinom.

UT - NL bas sporo idu sa aliexpresa evo proslo 30 dana nema nista , rekord je 40 dana kod mene za aliexpres posiljke znao sam cekati i po 40 dana.
24.8.porucio navlaku od eko kože sa koncem, kojom se opšiva volan, plaćena sa coins 1.2e, dobila broj UT.. NL, u pitanju je ali express super economy, danas poštar doneo, 230 dinara naknada. 2 nedelje.

I meni stiglo danas UT - NL 220 dinara postar trazio bacanje para ovo sto sam ja narucio vredi oko 100 dinara i manje.

Po prvi put, nakon mnogo porudzbina, imam problem sa dostavom Temu posiljke.
Temu app i Transferin sajt prikazuju status "At parcel shop" (status od petka popodne, 11. septembar), ali nikakva poruka mi nije stigla (sa PINom za preuzimanje).
Poslednja poruka na Viberu je od 3. septembra, da ce posilka biti isporucena izmedju 7 i 9 sati, naravno nista se nije desilo. U tom periodu je na CityExpres sajtu stajalo da je odrediste Ruma (iako nisam ni blizu) pa sam brze bolje iskoristio onaj link za preusmerenje na paketomat u mom mestu. Od tad je jedini novi status na CE sajtu "pogresno rutirano kod isporuke" i datum 4. septembar, posle toga nista. Pisao mejl CE pre par dana, pre ovog misterioznog "at parcel shop" statusa, gospodza se izvinila na neprijatnosti i satro poslat zahtev kolegama za ponovnu isporuku, za call centar se plasim i da pokusam jer ocekujem slican odjeb, plus subota je pa ni ne radi danas.
Jel ovo uobicajeno, hoce li stici poruka u ponedeljak mozda? Brine me jer ti paketi kratko stoje u paketomatima i moze da prodje rok za peuzimanje, pa **vnari mogu da se prave ludi i kazu da nisam hteo da preuzmem, itd.

Edit period prosao. Sad vidim da je parcel shop jedno a paketomat drugo. I CE sajt za pracenje se updateovao konacno. Jel ovo onda normalan flow, prvo parcel shop pa onda paketomat? I kakve su im ovo fore, jedan od statusa od petka je "primalac odsutan", a paket preusmeren na paketomat (a i da nije, niko nije zvao)? Jel se to interno peru jer nisu sposobni da dostave pa je onda satro primalac kriv, ili je nesto drugo?

Koliko vidim, izgleda ce mo pakete LA....HU dugo dugo cekati
Paket koji sam porucio 8. jula jos mi nije stigao, poslednji status promenjen 26. avgusta i pise da je stigao na lokalni aerodrom, od tad se nista menjalo nije.
Ne znam vise ni da li da se nadam tom paketu.

Još jedan primer LP....PP, Bex doneo, ukupno 15 dana u tranzitu, na plaćenih oko 500 dinara (5 usd), 100 dinara PDV. Ovo čak i nije loša varijanta, kao i ove CN i AP što idu preko Šimanovaca (Feiliks logistics)

Nazad
Vrh Dno