Druze, ne razumem se mnogo u Mac Studio, pa je pitanje zbog cega da ga izbaci? Moje bas bazicno razmisljanje je da na takvim kompjuterima dosta zaradjuju, mada mozda gresim.Očekujem da izbaci Mac Studio M5 Max i da nađe memoriju za njega.
Druze, ne razumem se mnogo u Mac Studio, pa je pitanje zbog cega da ga izbaci? Moje bas bazicno razmisljanje je da na takvim kompjuterima dosta zaradjuju, mada mozda gresim.
Џобс је био пре свега продавац и стручњак за маркетинг.Moje mišljenje je da je Kuk pre svega bio biznismen, a Džobs pre svega inovator.
Najveća greška koju je Kuk uradio je veoma slab ulazak u svet AI-a. Mogli su da na tom polju sada budu minimum gde i Grok, ako ne kao Gemini, GPT ili Claude...
Što se tiče novog direktora, trebalo bi da prođe nekoliko godina, da mu "sudimo"...
da.Џобс је био пре свега продавац и стручњак за маркетинг.
Ali je imao žicu šta je to što treba Apple da upakuje kao gotov proizvod i da na pravi način kreira tržište za taj proizvod, pa je u neku ruku i bio inovator.
Znam, radio sam marketing 20 godina.to je zapravo bukvalno definicija - Marketinga - iz skolskog udzbenika. mada je medju ljudima marketing sinonim za reklame, marketing je zapravo bas to sto si gore napisao
iskreno moje se znanje o preklopnim telefonima nije uopste promenilo zbog toga sto je i apple napravio svoju verziju. al okej... apple kaska za industrijom kao i inace... koristim iphone ali muka mi je vise da dajem ogromne pare a budem second class citizen...I sad to isto rade uspešno. Do pre dva dana nisam znao ništa o preklopnim telefonima, sem da postoje i da koštaju novac koji niko pri zdravoj pameti ne bi trebalo da troši na telefon. Ali eto, sad znam sve jer je takav hajp pokrenut, da su se drustvene mreže utrkivale da pokažu postojece preklopne telefone da takođe imaju sve te mogucnosti, neki i nešto više.
Ne planiram da padnem na tom iq testu, ali zahvaljujući apple marketingu sam potpuno pasivan bio, a ipak sad informisan. Deluje da će da se prodaje žestoko.
Zašto misliš da si second class citizen?
Ceo život sam na Androidu, od HTC Magic 2009, sad sam mesečak dana na IP 15 koji iznuđeno koristim, i ne osećam se kao zarobljenik. Iako sam maksimalno napredan korisnik, i živim u dve zemlje sa dve kartice, oslonjen na Google cloud, sve funkciniše mnogo sličnije nego što sam mislio.Pa kako zašto - da nisam zarobljenik Apla imao bih fold pre 5 godina
I tako za sve
quick charing
magnetic charging
NFC payments / airdrop
oled screen
i tako dalje i tako dalje...
epl je u konstantnoj stagnaciji za svim major tehnologijama, dok oni dodju vise nije kul i android je to vec izvozao 5-8 godina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari