Sa policama, plakarom i džepovima za odlaganje, ovaj sklopivi ormar pruža optimalan prostor za skladištenje za stvari u kampu.
www.decathlon.rs
Jos jedan dan je na akciji i ponovo moze da se poruci posle duzeg vremena. Video sam ga uzivo u Ceskom Dekatlonu i znatno je bolji nego onaj jeftiniji sa samo 3 police. Jeste glomazniji ali ima i mesta za duks, jaknu i sve ostale stvari kada se ide na vise dana. Narucio sam ga jer mi je letos promakao ispred nosa, a dosadilo mi je da stalno otvaram i zatvaram kofer i trazim stvari svaki dan kada mi nesto sitno zatreba. Narocito prosli mesec kada sam kampovao pa imao problem sa mravima.
Sto se satora tice gledao sam raznorazne opcije i odlucio sam se da cu svoj Arpenaz 4.1 zameniti istim ali samo u Fresh&Black opciji. Sacekacu Black Friday jer ce verovatno biti neki popust tada. Odlucio sam se za isti sator iz razloga sto ako bih isao na verziju za 5 ljudi to je bukvalno samo siri sator, a po duzini se smanjuje dnevna soba. Sto mi ne odgovara jer ako pada kisa i ne nosim paviljon zelim da sedimo u satoru. Air opcije iako su skupe nisu toliko nedostizne. Problem sa njima mi je sto je svaka rezervna tuba oko 30-40e, a trebalo bi imati barem dve u rezervi. Takodje i jos jedan-dva rezervna ventila i to je samo u rezervnim delovima vec oko 100e, a gde je pumpa koja ne ide uz sator? Bilo koji rezervni deo za njih ako se pocepa ili zagubi je poprilicno skup. Ono sto me najvise odbija je ono o cemu sam razmisljao, a video sam samo
ovde. Jasno mi je da su takvi vetrovi retki ali imao sam dve jace oluje prilikom kampovanja i ovakvo nesto ne moze da se desi sa sipkama. Naravno ako su neku uragani slomice sipku ali pri tolikom vetru ce i da pokida vazdusnu tubu pa je opet problem isti.
Gledao sam i Berghaus satore koji su skroz ok i svidja mi se sto su prozracni sa mesh opcijom na ulaznim vratima napred i sa strane. Problem je sta raditi ako se ista osteti, kako reklamirati ili naruciti rezervni deo? Za reklamiranje skuplja pita nego tepsija, a za rezervne delove shipping + bi verovatno roknuli i carinu..
Decathlon ipak gde god da krenem u Evropi imam ga na nekih 20-30min kolima pa sta god da zatreba od rezervnih delova ili narucim online pa stigne sutradan u prodavnicu ili ako je na stanju odem pa odmah kupim.