Šta je novo?

iOS 26

Uvek,ako imas 2 kartice.

Instalirao sam i ovo a i sledeci cu cim izadje 😁
Davno pre bio sam skeptican kod tih novih verzija, cini mi se da je bilo nepotrebno 😉

Prilozi

• IMG_7085.webp
    IMG_7085.webp
    11.6 KB · Pregleda: 131
A nerealno mi ovo da su fixovali samo preuzimanje update preko mobilne mreže, a meni update težak 700MB.
Inače, posle svakog ažuriranja telefon mi iskulira ograničenje punjenja do 80% i prvo sledeće punjenje bude do 100%

A meni obrnuto, nece da ode na 100 iako nemam setovan limit, moram da vadim fon ukljucujem ponovo itd da bi dosao od tipa 80-90 do 100

Možda da isključiš optimised battery charging? To vidim da je odvojeno od limita, a može da uspori punjenje da bi se kao napunio do momenta kad misli da ćeš početi da koristiš tel.

Do sad je radilo ok, pocelo je ovo da se desava pre par apdejta, tako da je bag ocigledno, ali da, moze da bude zbog toga.

Doduse ne zanima me toliko, poslovni je fon nije primarni pa mi nije toliko bitno.

Update requested i neće da apdejtuje na 26.6.2. Zauzeti im serveri sa…

A meni obrnuto, nece da ode na 100 iako nemam setovan limit, moram da vadim fon ukljucujem ponovo itd da bi dosao od tipa 80-90 do 100
Moram da se ispravim.
Skontao sam sinoć da je kabl zeznut i da je on pravio problem.
Inače to je original njegov kabl, korišćen svaki drugi ili treći dan jer mi toliko traje baterija, i eto pokvario se. Ne načisto ali prekida tako random. A fizički izgleda savršeno, jer ni nije mnogo korišćen...
Fonu ima dve godine a samo 230 ciklusa.

Prilozi

• IMG_3558.webp
    IMG_3558.webp
    25.9 KB · Pregleda: 47
  • IMG_3559.webp
    IMG_3559.webp
    404.7 KB · Pregleda: 91
Moram da se ispravim.
Skontao sam sinoć da je kabl zeznut i da je on pravio problem.
Inače to je original njegov kabl, korišćen svaki drugi ili treći dan jer mi toliko traje baterija, i eto pokvario se. Ne načisto ali prekida tako random. A fizički izgleda savršeno, jer ni nije mnogo korišćen...
Fonu ima dve godine a samo 230 ciklusa.
Imao sam isti slučaj, potpuno isti slučaj, kabl izgledao kao nov isto… Zatekao sam se u Parizu i otisao u Apple store, telefon je bio star u tom trenutku godinu i po, rekli su mi da kabl podleze garanciji od 2 godine (nevezano sto sam imao uplaćen AC+) i dali su mi novi potpuno besplatno, samo sam čekao 5 dana da stigne novi (navodno nisu imali na stanju). Stigao mi mail, otisao po novi i rešio. Ako ti je telefon i dalje “koji dan mladji od 2 god” probaj otici u iStyle ili Macolu pa na reklamaciju.

Račun za telefon (preko firme kupljen) je od 23.09.2024.

Tako da je u garanciji, ali me jako mrzi da to radim pa verovatno neću to uraditi, svakako imam druge kvalitetne kablove(anker i pixelov fabrički) koje koristim pa nemam potrebu da se cimam za ovaj.

Ali hvala ti na informaciji, ako budem u prolazu u narednih eto 13 dana, odneću, ali ciljano da idem da se cimam sa tim, stvarno ne mogu.

Edit: ja sam pomešao datume, eto, istekla je garancija pre manje od dve godine, ali svakako bih eventualno mogao da uzmem od nekog drugog uređaja iz firme račun i kažem da je taj kabl, osim ako ne proveravaju neki serijski broj kabla ili slično.
Neću se smarati verovatno.

Poslednja izmena:
Meni posle ovog novog Updatejta Ip17 pro se bas greje dok se puni. Pre je brzo napunio do 50% i vise, sad se vuce.

Koristi li neko Battery Report na redovnom nivou radi potvrde - od update-a na 26.6.2 (ja to obavio 09.09.2026.) mi izbacuje da nema podataka? Do tada sve ok.

Ima i 27 izasao.
Da li da radim sada clean na 27 ili samo update preko telefona?
Od pocetka nisam radio clean na ip 17pro

Meni je 26.7 15gb a 27 19gb

Kod mene Giga i nešto malo
IMG_5161.webp

Nazad
Vrh Dno