Moram da se ispravim.A meni obrnuto, nece da ode na 100 iako nemam setovan limit, moram da vadim fon ukljucujem ponovo itd da bi dosao od tipa 80-90 do 100
Imao sam isti slučaj, potpuno isti slučaj, kabl izgledao kao nov isto… Zatekao sam se u Parizu i otisao u Apple store, telefon je bio star u tom trenutku godinu i po, rekli su mi da kabl podleze garanciji od 2 godine (nevezano sto sam imao uplaćen AC+) i dali su mi novi potpuno besplatno, samo sam čekao 5 dana da stigne novi (navodno nisu imali na stanju). Stigao mi mail, otisao po novi i rešio. Ako ti je telefon i dalje “koji dan mladji od 2 god” probaj otici u iStyle ili Macolu pa na reklamaciju.Moram da se ispravim.
Skontao sam sinoć da je kabl zeznut i da je on pravio problem.
Inače to je original njegov kabl, korišćen svaki drugi ili treći dan jer mi toliko traje baterija, i eto pokvario se. Ne načisto ali prekida tako random. A fizički izgleda savršeno, jer ni nije mnogo korišćen...
Fonu ima dve godine a samo 230 ciklusa.
Uspeo kad prebacio na wifiUpdate requested i neće da apdejtuje na 26.6.2. Zauzeti im serveri sa…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari