Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

• Začetnik teme Začetnik teme mige
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
obicno po ceni 🙂

pa kada trazis da ti slika tamo gde je hologramska nalepnica originala, kao jao nemam telefon ovo ono....

He he nema telefon. Ja pre dve godine jedva, ali jedva sam našao neku Nokiu bez kamere.

Da, i ovog ne smeš ništa pitati odmah preti da ideš na blok. Kao ima 300 komada na stanju (kopija). Jeste postoji način da se vidi, i brojevi su na originalu drugačiji 0 posebno, između ostalih razlika, svetliji su vidljiviji, a i cena bez dostave je viša.

Vreme je da se menjaju točkovi na stari 26 alu bajk MTB 😁
Sa Mavic-a na bolji Mavic, sa deore na deore xt 🙂

1000002591.webp

I naravno billy bonkers ❤️

Pa dobro, recimo da ima povoljan izvor rezervnih delova?
p.s. Gledao sam pre jedno dve godine, ali sam na kraju uzeo klasicnu sticnu jer mi radi posao i bila je skoro dzabe.
Nisam ispratio sadasnje stanje ponude na kp...

Tota, legenda Cikloberze.
Banovan sa foruma jer se raspravljao tamo sa ljudima na temama gde je opisivana saradnja sa njim.
Sve u svemu oprez ako se odlučite za njega, preporučljivo uživo i sa znanjem oko delova koje kupujete.

Mene ja blokirao na KP jer sam samo pitao za jedan SLX zadnji menjač koji je tačno model i nisam ga kupio istog momenta 😀😀😀😀
Posmatrači BAN 😀
Nakon toga sam pazario, komunikacija preko Vibera, 2 para EH500 pedala (i još neke stvari za drugare), čak mi i slikao nekoliko pari da izaberem i predložio mi najbolje. Druga ličnost 😀.
Sad isključivo preko Vibera kroz zahebanciju s njim 🙂

Ja sam kuio kod njega nekoliko stvarčica i prezadovoljan sam. Hteo sam da kupim još neke pedale, ali mi je sam rekao da nema u dobrim stanju.

Ja sam jako davno kupio viljušku od njega.
Pozvao ga, tada nisam ni znao za njega i nije bio ni približno "poznat" kao sada, i značajno manje oglasa.
Preko telefona bilo sve ok, kaže sve je kako treba, dogovorili se lako i sve to.
Stigne viljuška, deluje ok, rade podešavanja sva, ali nisam imao adekvatan ram (tad je konusni vrat još bio redak) pa nisam mogao odmah da probam.
U nekom razgovu sa serviserom vidim da se smeška na pomen Totinog imena, i sve nešto u tom fazonu.
Prodje skoro godinu dana dok sam nabavio ram, odem na vožnju kad ono viljuška ima luft... To je inače prilično nerešiva stvar (bar je tada bila) i totalno neisplativa porpavka.

Sve u svemu oprez, klasičan preprodavac koji hvali svoju robu.

imam bajs veličina ram 22, točkovi 26
ja sam visok 186, težak 100

neki mi kažu da mi je bajs mali a ja ga vozim par godina i super mi odgovara
po čemu se to vidi

ako ga vozis godinama i odgovara ti, sta te briga sta drugi kazu?

po čemu se to vidi
Moj ram na 26 mtb xc je 58cm a ja 183 visok, meni je to sve taman i ne izgleda kao mali bajs, naprotiv.
Ima nesto na sta naviknes od mladosti pa onda te vozi i u starosti, ne vidim potrebu za 29.
Sa druge strane prelazak sa hibrida 28 na 26mtb i obrnuto uvek mi cudno padne.

po čemu se to vidi
Tih 22" je dimenzija od centra pogona do dela gde šipka sedišta ulazi u ram, a u toj računici nema horizontalne dimenzije koja je možda i bitnija.
Različiti modeli sa različitom geometrijom, mogu da se vode oba kao 22" a da jedan bude duži za nekoliko cm.
Ako ti odgovara šta te briga, a verovatno ti govore zbog manjih točkova (zabole te).

Just for fun

5faa2556-fdb6-4937-b39d-fb5dd82ef420-1_all_13070.webp

Koliko jadno izgleda ovaj Cues unutra, otvarao sam Alivio i Deore shiftere i stvarno su klasa iznad ovoga.

Odvojio sam lovu za maraton plus i lagano krenuo sam da menjam prema youtube klipovima
primetio sam da su mi dve žice na zadnjem točku pukle, to nisu primetili u servisu iako su mi dva puta menjali gume tu. To je razlog zašto mi je šetao malo točak

Gde ima da se kupe u crnoj boji? Ja sam gledao negde ali samo sive imaju

na kraju ću svakako morati u servis da bih centrirao točak 😂

Takođe kada sam skidao zadnji točak nisam našao podlošku na šrafovima a na prednjim je bilo
Da li to može da bude slučaj ili ne?

Poslednja izmena:
ma bilo kakve zbice, u servisu sigurno imaju, samo da je odgovarajuca duzina 🙂

Što se tiče moje situacije sa žbicom morao sam iz Poljske da je poručim verovali ili ne.

I sad ne mogu da vozim bajs zbog žice od pola evra, tj. vozio sam 2 puta striktno po asfaltu ali plašim da ne napravim još veće ******, jer su sudne dve žbice na toj strani sad prenapregnute a postoji mogućnost i obruč da se deformiše pa sam batalio vožnju preventivno.
Gledam sad oglase da uzmem ceo zadnji točak pa da prebacim kasetu i disk dok ne sredim svoj pa posle da ga prodam po istoj ceni 🙂 , da ne propadne ceo Semptembar

moze na ebay da se kupe, samo moras da znas duzinu zbog navoja i takodje da li je straight ili ona zakrivljena. imas Sapim nisu skupe 🙂

podloska gde? mozes li da slikas?

Podloška kad skinem navrtku, nemam šta da slikam

Navodno i veštačka kaže da je moguće da se nalazi samo na prednjem točku, mada ja njoj ne verujem što se tiče takvih stvari.

Nazad
Vrh Dno