Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Pozdrav svima,

A1 korisnik sam već više od 10 godina, a ugovorna obaveza mi ističe za oko 2 meseca.

Do sada nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu za produženje ugovora koja bi bila bolja od redovne cene paketa. Iskreno, očekivao sam nešto više s obzirom na to koliko dugo sam korisnik.

Ako neko ima kontakt agenta ili može da preporuči gde da se raspitam za konkretnu ponudu za prelazak u Yettel ili MTS, bio bih zahvalan.

Hvala!

Ako neko ima mts kontakt za obnovu i dobre pogodnosti molim za broj

Izvinjavam se ako sam pogresio temu, ali imam jos uvek kodove od A1 za 20% popusta, pa ako je neko zainteresovan....Video sam da vaze do 30.9.

Ističe ugovor u Yetelu, potrebna ponuda za prelezak na MTS.

Danas sam napustio MTS BizNet i želim da prebacim broj u A1. Da li postoji agent iz Kruševca koji može da pomogne oko bržeg i povoljnijeg prelaska?

Pozdrav
Korisnik sam Yettela vec preko 10 godina. Isticu mi ugovori za kucni net+kablovsku, i telefon yettel40. Kablovsku ne koristim, a na telefonu ne potrosim ni GB, ni minute. Zeleo bih da na mobilnom predjem na nizi paket tipa surf40, kablovsku da otkazem i zadrzim opticki internet. Ukoliko neko ima dobru ponudu za mene neka javi!

Nazad
Vrh Dno