Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Bukvalno sam pitao Gemini da mi da uputstvo za aktivaciju LG Developer Mode na webOS i instalaciju YouTube AdFree aplikacije. Probaj i sam. Otprilike 15 minuta posla, samo ti treba PC ili laptop.

Aplikacija je identična originalnoj, samo ima dodatni meni.

IMG_20260907_233442.webp

Neće proći, moraš da promijeniš UPI, probaj svoje ime@sbi ili bilošta@sbi
Dodao upravo i UPI na ovu foru sa svojim imenom, 11. septembra mi se obnavlja pretplata, nadam se da će proći bez problema.
Прекјуче ми истицала претплата, па иако сам имао довољно кредита на Епл налогу није прошла обнова... Фора са NetBanking-ом није прошла, мучио сам се јуче и одустао, па сам јутрос удаљио потпуно ту опцију и урадио фору са UPI... Ни то нисам могао да додам из више од 10 покушаја, на крају сам питао Џеминија које све банке раде такав систем плаћања и кренуо редом да мијењам наставке иза @, па сам на крају убо један. Изашао из тих подешавања, отишао у опцију претплата и успјешно обновио пакет; вртио је мало дуже, али на крају је прошло, скинуо ми је кредит са Епл налога и то је то. Докад ће трајати и ова варијанта, видјећемо, али дефинитивно постаје све компликованије...

111.webp 222.webp

Za plaćanje putem turskog Apple računa ljudi savjetuju Kliq

I’ve been experiencing issues with my YouTube Premium Turkey subscription through Apple Turkey, just like everyone else. As you know, you either need a local Turkish mobile number or a local bank card to keep it active.

Here’s how I reactivated my account using a Turkish Virtual Credit Card (VCC):
Get a Turkish VCC app: Download a Turkish VCC provider (search online for Kliq VCC or similar).
Register: Sign up using your phone number (I used a UK number).

Verify: Verify your account with the same info/card you use to pay for YouTube.

Create VCC: Once activated, generate a virtual credit card inside the app.

Renew Apple ID: Go to the App Store, try to renew your existing account using available funds in your apple account, once new payment method required and select vcc method.

Apply VCC: Enter the VCC information you just generated.

apsolutno nije tema za ovo. da postoje alternativni načini postoje. da postoji druga tema koja se donekle njima bavi postoji.
zamolio bih da se ubuduće ne priča o ovome u ovoj temi
Upravo sam aktivirao developer mode na webOS i instalirao ad-free YouTube app na LG TV-u pa se ovo cimanje sa premiumom verovatno završava. Na telefonu šljaka Morphe, tako da je i tu rešeno.

Može uputstvo neko? Može i na pm.

Za plaćanje putem turskog Apple računa ljudi savjetuju Kliq

I’ve been experiencing issues with my YouTube Premium Turkey subscription through Apple Turkey, just like everyone else. As you know, you either need a local Turkish mobile number or a local bank card to keep it active.

Here’s how I reactivated my account using a Turkish Virtual Credit Card (VCC):
Get a Turkish VCC app: Download a Turkish VCC provider (search online for Kliq VCC or similar).
Register: Sign up using your phone number (I used a UK number).

Verify: Verify your account with the same info/card you use to pay for YouTube.

Create VCC: Once activated, generate a virtual credit card inside the app.

Renew Apple ID: Go to the App Store, try to renew your existing account using available funds in your apple account, once new payment method required and select vcc method.

Apply VCC: Enter the VCC information you just generated.

jel samo ja u kliq app nemam srbiju za registraciju..

Ja sam koristio Veliku Britaniju i sms-verification-number.com

Mislim da me broj koštao 0,11 dolara.

Otkazaše i meni indijsku pretplatu preko Apple-a. Net banking više nije dovoljan, pa sad traži da se unese način plaćanja i ne dozvoljava obnovu. Foru sa upi-jem ne bih da isprobavam jer taj nasumični upi koji trenutno prođe sigurno mora biti povezan sa postojećim bankovnim računom neke osobe. Bilo je lepo dok je trajalo.

Mesec dana mi je trajao youtube indija,trebalo je da mi produze 9og septembra i imao sam dovoljno para,medjutim sad se dogadja ovo

Prilozi

• IMG_2583.webp
    IMG_2583.webp
    19.1 KB · Pregleda: 48
Nije dovoljan Net Banking više, pisalo se o tome na prethodnim stranama, potrebno je da dodaš i UPI kao način plaćanja.

Prošla UPI metoda.

1000053267.webp

Ostalo mi jos 1000 rupija na accountu pa greota da propadnu.

Zasto mi za upi metodu ovo izbacuje?

Zavrseno,uspeo sam,hvala puno

Prilozi

• IMG_2592.webp
    IMG_2592.webp
    39.8 KB · Pregleda: 17
Nazad
Vrh Dno