Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

U mojoj familiji svi, sem mene, dobili mejl da je gotovo za 14 dana. Nas nalog...

Ne znam da l bi pomoglo neko vreme zamena mejla ili da ih ja prijavim kod mene sa ovim postojecim?

Ali ako trazi svakih 14 dana, nema sanse da se time bavim.

Mislim da je gotovo i ovo deljenje.

U mojoj familiji svi, sem mene, dobili mejl da je gotovo za 14 dana. Nas nalog...

Ne znam da l bi pomoglo neko vreme zamena mejla ili da ih ja prijavim kod mene sa ovim postojecim?

Ali ako trazi svakih 14 dana, nema sanse da se time bavim.

Mislim da je gotovo i ovo deljenje.
Ne treba zamjena emaila. Ja sam svojima poslao QR kod s tv-a koji je vezan za njihov profil. Pa ću se 2-3 puta mjesečno logovati na njihove profile. Vidjet ćemo kako će ići.

Je l si tvoji dobili mejl? Jesu se zalili?

Gde pišu žalbu? Ima neka kontakt forma ili se šalje na neki mejl?

Gde pišu žalbu? Ima neka kontakt forma ili se šalje na neki mejl?
Kad im dođe e-mail ima u emailu link na “contact us”. Ovako je mom članu familije došlo:

Hi XXX,

Thank you for reaching out to us. We’ve confirmed your eligibility for the YouTube Premium family plan. To maintain access to your membership you must be in the same household as the family manager. Learn more.

Thanks,
The YouTube team

Drugar kliknuo na to ali piše samo kada je sledeća obnova (ja sam napravio familiju).

Može li još uvek da se napravi novi nalog preko Indije uz pomoć android telefona?

Znači nema efikasnih načina da se ovo Family ograničenje zaobiđe?

Mojoj sestri je ostao premium uprkos najavi gasenja za ,30.8. samo sam je dodao kod mene na tv (ja sam kreator familije). Ostali clanovi smo na vozdovcu, cesto na istim lokacijama, jedino je ona u zemunu...

Hvala korisniku fadeaway_dunk

Uspeo sam pomoću Kliq aplikacije da napravim virtuelnu karticu i da je povežem na apple nalog.

Obavezno koristite VPN na Tursku dok koristite aplikaciju!

Znači nema efikasnih načina da se ovo Family ograničenje zaobiđe?
Mi probamo, ja kao glava kuce sam prijavio clana porodice na svoj tv. On je poslao zahtev i nista jos uvek evo drugi dan prolazi...

Izgleda da nema vajde.

Nakon logovanja kod menadzera porodice.... Prihvacena zalba.

Prilozi

• Screenshot_20260902_230306_Gmail.webp
    Screenshot_20260902_230306_Gmail.webp
    34.7 KB · Pregleda: 62
  • Like
Reagovanja: M J
Šta si napisao u žalbi,molim te ako može na pp

Dajte još neki UPI sem harry@sbi, dobijam poruku da je vezan sa previše apple naloga i ne dozvoljava da ga koristim.

Bravo, prošlo i meni s mojim i obnovila se pretplata 🙂

Bravo, prošlo i meni s mojim i obnovila se pretplata 🙂

Nisam up-2-date, jel se nešto promenilo od prošlog meseca? Pretplata treba da mi se obnovi sutra pa čisto da se spremim 🕶️

Neće proći, moraš da promijeniš UPI, probaj svoje ime@sbi ili bilošta@sbi

Uredno, čekiram ujutru.

Dodao upravo i UPI na ovu foru sa svojim imenom, 11. septembra mi se obnavlja pretplata, nadam se da će proći bez problema.

Upravo sam aktivirao developer mode na webOS i instalirao ad-free YouTube app na LG TV-u pa se ovo cimanje sa premiumom verovatno završava. Na telefonu šljaka Morphe, tako da je i tu rešeno.

Nazad
Vrh Dno