Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Ovo ubacuju 15. Septembra u Extra katalog:

PsExtSept.webp

RuneScape: Dragonwilds | PS5
WWE 2K26 | PS5
Ball x Pit | PS5
Date Everything! | PS5
Slitterhead | PS5, PS4
Ninja Gaiden: Ragebound | PS5, PS4
Dungeons of Hinterberg | PS5, PS4
Sniper Elite: Resistance | PS5, PS4
Mega Man X Command Mission | PS5, PS4
Metro Redux | PS4

* Boldovani su za Premium katalog.

Ima još jedan od 4000

Prilozi

• Screenshot_2026-09-14-13-19-42-664_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    Screenshot_2026-09-14-13-19-42-664_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    58 KB · Pregleda: 29
Vauceri nestaju brzinom svetlosti, i sve ce ih biti teze dobiti kako se blizi izlazak Gta VI.

Da,sigurno. Jer sam provjerio odmah prije nesto sam napisao poruku ,nije bilo dostupno.

Uzimao neko skoro US dopune sa Loaded.com?

Nešto neće da mi prođe plaćanje karticom.

I šta je OK alternativa?

Uzimao neko skoro US dopune sa Loaded.com?

Nešto neće da mi prođe plaćanje karticom.

I šta je OK alternativa?
Sinoć uzeli za UK da se kupi wolwi 🙂
Mali hoće sam da plati pošto je štedeo. Njegova Intesa ne prolazi, skine mu se dolar i vrati ali ništa dalje. RF moja odmah prošla.
Moraš je do tvoje banke. Probali i ono kod intese da se napravi jednokratna.

Koliko koristim PS plus propustio sam COD MW3 odnosno 2 meseca nisam dodao igre. Definitivno ga necu produzavati. Za 5 godina sam mozda par igara upalio iz PS kataloga. Ocigledno namenski igram igre tako da cu se drzati gradjenja backloga na popustima pa igram kada dodje na red i kad mi dogovara.

Ja sam prestao da plaćam plus pre dve godine, čini mi se. Kupim šta mi se igra, a uglavnom nema šta, pa repriziram stare. 😁

Izlaze iz kataloga 20. Oktobra:

Silent Hill 2 (2024)
Yakuza: Like a Dragon
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Jurassic World Evolution 2
Rogue Lords
Lake
Death Squared
Harvest Moon: Light of Hope - Special Edition
Harvest Moon: One World
Sniper Elite: Resistance
MLB The Show 26
Wobbly Life
Chained Echoes

Ne znam gde da uklopim i SH2 ovog meseca, ne postižem😭

Taman planirao neku horror igru da odigram kad zavrsim Spajdija, ali ce izgleda uleteti SH2 preko reda umesto ovih sto sam imao kao opciju.

Odličan je SH2, vredi ga odigrati prekoreda.

Vidim da svi imamo ludačke backlogove, meni tek sad na red dosao Resident Evil 4 Remake.

Meni je nekih 60+ igara u backlogu 😂 Bilo i vise pa sam onda obrisao sa liste neke za koje znam da je mala sansa da ih upalim

Meni je nekih 60+ igara u backlogu 😂 Bilo i vise pa sam onda obrisao sa liste neke za koje znam da je mala sansa da ih upalim
Ja digao ruke od backloga 😀🤦
Inače da li je do mene ili ovaj Wolverine nije ostavio neki utisak na mene, odigrao možda nekih 3-4h. Utisci kolega koji igraju?

Takodje presao nekih 4h
Pa iskreno tacno je onakva kako sam ocekivao, blockbuster film o sueprherojima, ali ono, predjes i obrises (prodas dalje nalog).
Mindless zabava, AAA produkcija, zabavno klanje protivnika..
Koliko sam do sada primetio, 50% je gameplay, 50% cinematici.
Ako je neko ocekivao nesto kompleksno, pogresio je igru

Isti su mi utisci posle sat vremena, i baš mi ne uliva poverenje što ste vi trećinu prešli a nije bolje.
A backlog za dva života neću isprazniti, samo volim da igram ovako kad imam deadline😅
Uklopiću valjda SH2 posle Control Resonant ako stignem, a i ako ne snižen je na 1600 indijskih parica što je oko 17$.

PS+ Premium na 40% za mesec dana, sad je 12$.
Valjda još danas traje akcija.

Ja uzeo prvi put na main nalogu da prebacim na cloud sve savegames sa PS4 dok mi je još nakačen.

Nazad
Vrh Dno