Šta je novo?

Apple TV+

Imam jedno mesto slobodno, ako ima zainteresovanih javite se u DM. Potreban je američki Apple ID.

U HR i BiH omogućene prijave na Apple TV, 0.99€ cena. Nema zvanično nigde još navedeno

IMG_0168.webp
IMG_0169.webp

Odlična cena. Jeste da nema neki ludilo sadržaj, ali 1e je stvarno džaba. Izadje na slično kao godišnja pretplata preko Indije.

Moj nalog je na hrvatskom regionu, pokusao sam iz Srbije, na sajtu mi je dao opciju 7 dana free trial, posle 15e mesečno - svakako sam se prijavio, vidim sada u subscriptions odeljku na telefonu, ali kada pustim neki sadržaj, error occured :/ Radi li tebi?
Nemoguce da je 15€, to je cena za Ameriku. Pročitaj pod Subscriptions koja ti je cena, a morao si dobiti i na mail.

IMG_0167.webp

Meni su dali free trial, cena 0.99e (BiH).
ali ne radi, tj izbacuje error kad god hoću nešto da pustim. nije krenulo zvanično.

IMG_0171.webp

• Like
Reagovanja: S03
Mislim da ti gledaš pretplatu na Apple TV streaming servis, a ono je apple tv channel?
hahaha sad si me zbunio, moze li sa ovim da se gledaju apple-ove serije 😀 ? mislim sad guglam razliku izmedju ta dva, u subscription mi pise isto Apple TV i Apple TV Channel kao i sto pise na screenshot-u od @S03, samo je cena drugacija

Drugačiji je i region. Kod tebe je HR, a kod mene (i pretpostavljam kod @S03) BiH.
Ne radi, može se samo pretplata započeti (7 days je free trial).

Moguće je da su ove promene u sklopu proširenja koja često ubacuju sa novim glavnim iOS verzijama i da još nisu sve doterali u okviru priprema proširenog spiska zemalja za nove servise.

Evritj za Crapple TV bih im placao i u Srbiji pa makar i skupljao prasinu,al znajuci nas ima da bide 9.99Eur posto smo tigar🤣

Meni se ranije na Apple TV kad se vratim na srpski nalog sa indijskog gubila Apple TV aplikacija, ali sad ostaje i vidim sav katalog, ali kad probam nešto da pustim dobijem grešku da video nije dostupan.

Vid bice evritj kod nas 🤣🤔

Nigde ne pise za Srb u ovom clanku?

Imam vec godinama iCloud pretplatu, Arcade mi nije besplatan, tako da sumnjam da ce i Apple TV.
Samo Arcade je 6.99 EUR mesecno zasebno. Da mi daju ova za 0.99 EUR mesecno, tesko. 😀

Poslednja izmena:
Sve ima ali nije jos pusteno,koliko vidim. Aplikacija i dalje daje onu opciju da sinhronizujes svoje video snimke,crn ekran.

Videcemo kad puste TV, za Arcade mi traze pretplatu. Svakako super, moracu da skinem app i na tv. 😀

Eh, ne znam dal da se vraćam na srpski store zbog ovoga. Kad god prebacim store region na srpski, iz nekog razloga na macOSu prestane da mi radi iMessage kako treba, handoff funkcionalnosti ne stanu. ne znam dal da pokušavam da vidim dal su popravili.

Nazad
Vrh Dno