Ovo je dobra vest, nadam se da ce i kod nas u Srbiji.U HR i BiH omogućene prijave na Apple TV, 0.99€ cena. Nema zvanično nigde još navedeno
Pogledajte prilog 552772
Pogledajte prilog 552773
Moj nalog je na hrvatskom regionu, pokusao sam iz Srbije, na sajtu mi je dao opciju 7 dana free trial, posle 15e mesečno - svakako sam se prijavio, vidim sada u subscriptions odeljku na telefonu, ali kada pustim neki sadržaj, error occured :/ Radi li tebi?U HR i BiH omogućene prijave na Apple TV, 0.99€ cena. Nema zvanično nigde još navedeno
Pogledajte prilog 552772
Pogledajte prilog 552773
Nemoguce da je 15€, to je cena za Ameriku. Pročitaj pod Subscriptions koja ti je cena, a morao si dobiti i na mail.Moj nalog je na hrvatskom regionu, pokusao sam iz Srbije, na sajtu mi je dao opciju 7 dana free trial, posle 15e mesečno - svakako sam se prijavio, vidim sada u subscriptions odeljku na telefonu, ali kada pustim neki sadržaj, error occured :/ Radi li tebi?

Izvini, nije 15e, nego 9.99e - svakako nije 0,99 - ajde nije mi toliko do popusta ovog, nego bih voleo da radiNemoguce da je 15€, to je cena za Ameriku. Pročitaj pod Subscriptions koja ti je cena, a morao si dobiti i na mail.
Pogledajte prilog 552801
Mislim da ti gledaš pretplatu na Apple TV streaming servis, a ono je apple tv channel?Izvini, nije 15e, nego 9.99e - svakako nije 0,99 - ajde nije mi toliko do popusta ovog, nego bih voleo da radi
hahaha sad si me zbunio, moze li sa ovim da se gledaju apple-ove serije 😀 ? mislim sad guglam razliku izmedju ta dva, u subscription mi pise isto Apple TV i Apple TV Channel kao i sto pise na screenshot-u od @S03, samo je cena drugacijaMislim da ti gledaš pretplatu na Apple TV streaming servis, a ono je apple tv channel?
Isti nalozi na oba uredjaja?Eh, ne znam dal da se vraćam na srpski store zbog ovoga. Kad god prebacim store region na srpski, iz nekog razloga na macOSu prestane da mi radi iMessage kako treba, handoff funkcionalnosti ne stanu. ne znam dal da pokušavam da vidim dal su popravili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari